Hotellihuoneet

Majoitusta kuvankauniilla maisemilla

Arrow
Arrow
Slider

Hotellihuoneet

Hotelli Iso-Syöte sijaitsee Suomen eteläisimmän tunturin huipulla. Koska Iso-Syötteen huippu on alueen korkein kohta, tunturin huipulta avautuvat ainutlaatuiset ja kuvankauniit maisemat jokaiseen ilmansuuntaan.

Hotellissa on 20 kahden hengen huonetta. Kaikissa huoneissa on kaksi erillistä vuodetta ja kylpyhuone, jossa on suihku ja wc. Lisäksi huoneissa on tv, puhelin, nojatuolit ja pöytä. Lähes jokaisessa huoneessa on tilaa lisävuoteelle, ja muutamassa huoneessa onkin jo valmiiksi vuoteet kolmelle. Yhdessä huoneessa on inva-varustus.

Vietä ilta maisemaravintolassa nauttien hyvästä ruuasta ja seurasta! Joinain iltoina tanssiorkesterit ja artistit viihdyttävät aamun pikkutunneille saakka, minkä jälkeen voit vajota uneen omassa mukavassa sängyssäsi!

Hotellin saunat lämpenevät asiakkaiden käyttöön iltaisin, ja 14-metrinen uima-allas sekä kaksi ulkoporeammetta ovat käytettävissä koko päivän aamusta iltaan.

Palveluita hotellivieraillemme

Hotellissamme majoittumalla olet kaikkien palveluidemme äärellä. Maistuisiko herkullinen illallinen ravintolassamme vai nauttisitko mieluummin Arctic Spa -osastomme rentouttavista palveluista?

Arctic Spa

Hieronnat ja monet vartalohoidot tekevät lomastasi entistä nautinnollisemman. Kokeile kuumakivihierontaa tai aromaattista öljyhierontaa.

Read more

Maisemaravintola

Ravintola hurmaa maukkaalla ruoallaan ja huikeilla maisemillaan, tunturin laella.

Read more