Aurora

Luonnonläheistä luksusta.

Arrow
Arrow
Slider

Aurora

Hillitty väripaletti ja selkeät rakenteet luovat arvokkaan tunnelman, kilpailematta ympäröivän luonnon kauneuden kanssa. Aurora-sviiteissä yhdistyy luonnossa syntyneet ja hioutuneet materiaalit sekä uusin teknologia tavalla, joka henkii moni-ilmeistä ja tinkimätöntä suomalaista designia.

Vuodepaikkoja 2+2.
Sisääntulokerroksesta löytyy oleskelutila, vuodesohva, televisio, kylpyhuone sekä sauna ja kuivauskaappi. Yläkerrassa oleskelutila, minikeittiö, suihku, wc ja televisio. Yläkerrassa on parivuode sekä parveke, jonka kruunaa oma ulkoporeamme. Poreammeen lämmössä, tähtitaivaan alla, huolet ja kiire liukenevat kuin itsestään.

Sviittien varustukseen kuuluu kahvin- ja vedenkeitin, jääkaappi, hiustenkuivaaja ja silitysrauta.

Myös hotellin Arctic Span saunaosasto, uima-allas ja ulkoporeammeet ovat vapaasti sviittiasiakkaiden käytettävissä. Rentouttava loma täynnä ikimuistoisia hetkiä odottaa!

 

Ei lemmikkejä. Check-in 14-22 / check-out 8-12.

Luonnollista ylellisyyttä

Palveluita hotellivieraillemme

Hotellissamme majoittumalla olet kaikkien palveluidemme äärellä. Maistuisiko herkullinen illallinen ravintolassamme vai nauttisitko mieluummin Arctic Spa -osastomme rentouttavista palveluista?

Arctic Spa

Hieronnat ja monet vartalohoidot tekevät lomastasi entistä nautinnollisemman. Kokeile kuumakivihierontaa tai aromaattista öljyhierontaa.

Read more

Maisemaravintola

Ravintola hurmaa maukkaalla ruoallaan ja huikeilla maisemillaan, tunturin laella.

Read more