Kotkanpesä

Arrow
Arrow
PlayPause
Slider

Kotkanpesä

Kotkanpesä on upea ja tunnelmallinen kaksikerroksinen sviitti Iso-Syöte-tunturin huipulla. The Telegraph nimesi sen maailman neljänneksi romanttisimmaksi hotellihuoneeksi – täydellinen kohde pariskunnille viettää yhdessä nautinnollista, kiireetöntä aikaa.

Sviitin alakerrassa on oleskelutila jonka keskellä kohoaa vanha kelopuu. Olohuoneen suurista ikkunoista avautuu näkymä tunturia ympäröivään laaksoon. Alakerrassa on takka, televisio, sauna maisemaikkunalla sekä kylpyhuone. Kelon yläoksistossa odottaa pehmeä vuode upeine panoraama-maisemineen ja kattoikkunoineen, sekä poreamme kahdelle.

Hotellin Arctic Span saunaosasto, uima-allas ja ulkoporeammeet ovat vapaasti sviittiasiakkaiden käytettävissä. Rentouttava loma täynnä ikimuistoisia hetkiä odottaa

Tunnustusta maailmalta

Brittilehti Telegraph listasi Kotkanpesä-sviittimme peräti maailman neljänneksi romanttisimmaksi hotellihuoneeksi!

Iltasanomien lukijakyelyssä Kotkanpesä-sviitti oli yksi halutuimmista sviiteistä.

Hotelli Iso-Syöte on myös saanut World Ski Awardseissa hiihtomatkailun ”Oscar-palkinnon” omassa sarjassaan voittamalla useana vuonna peräkkäin Finland’s Best Ski Boutique Hotel -palkinnon – eli Suomen paras pieni hiihtohotelli 2013, 2014, 2015, 2016 ja 2017.

 

Kotkanpesä on erittäin suosittu varsinkin talvisesongilla joulukuusta maaliskuuhun. Ellet löydä varauskoneelta vapaita päiviä, voit tiedustella niitä myyntipalvelustamme.

Palveluita hotellivieraillemme

Hotellissamme majoittumalla olet kaikkien palveluidemme äärellä. Maistuisiko herkullinen illallinen ravintolassamme vai nauttisitko mieluummin Arctic Spa -osastomme rentouttavista palveluista?

Arctic Spa

Hieronnat ja monet vartalohoidot tekevät lomastasi entistä nautinnollisemman. Kokeile kuumakivihierontaa tai aromaattista öljyhierontaa.

Read more

Maisemaravintola

Ravintola hurmaa maukkaalla ruoallaan ja huikeilla maisemillaan, tunturin laella.

Read more