Hilltop Menu
3 ruokalajin menukokonaisuus & viinipaketti
3-course menu & wine package
Hilltop Menu 75 €
SIIKA (L,G)
Kylmäsavustettua siikaa, siianmätiä ja piimäkastiketta
WHITEFISH (L,G)
Cold-smoked whitefish, whitefish roe, and sour milk sauce
PORO (L,G)
Puuhiiligrillattua poron fileetä, juuripersiljapyreetä, endiiviä, porkkanaa ja grand veneur-kastiketta
Keittiön suosituskypsyys porolle: Medium
REINDEER (L,G)
Chargrilled reindeer fillet, root parsley puree, endive, carrot, and grand veneur-sauce.
Served as medium.
CREME BRULEE (L, G)
Lakkakastiketta ja marinoituja lakkoja
CREME BRULEE
Cloudberry sauce and marinated cloudberries
VIINIMENU – WINE MENU 32€
ALKURUOKA – STARTER
SINGING GRÜNER VELTLINER by LAURENZ V.
Austria, Camptal Dal,
100% Grüner Veltliner
Kuiva, tyylikkään hapokas, vivahteikas ja tasapainoinen viini. Maussa runsaan mehevää hedelmäisyyttä ja yrttejä.
Dry, vivid, and well-balanced wine with stylish acids. Notes of citrus, tastes of fruits and herbs.
PÄÄRUOKA – MAIN
TENUTA MARSILIANA BIRILLO COSTA TOSCANA
Italy, IGT Costa Toscana
Cabernet Sauvignon, Merlot
Luomu & Vegaaninen / Organic & Vegan
Täyteläinen, samettisen tanniininen ja hienostunut viini. Tuoksussa tummia marjoja ja nahkaisuutta, maussa mustaherukkaa, suklaata, yrttejä ja pehmeää pippurisuutta
Full-bodied, elegant wine with velvety tannins. Notes of black berries and leather, tastes of blackcurrant, chocolate, herbs, and soft pepper.
JÄLKIRUOKA – DESSERT
Schönhell Riesling Auslese
100% Riesling
Germany, Rheingau
Luomuviini – Organic wine
Makea, ryhdikkään ja eloisan hapokas sekä tyylikäs jälkiruokaviini, jonka maussa voit aistia trooppisia hedelmiä sekä hunajaa. Sweet, stylish, and multidimensional dessert wine with lively acid. Taste of tropical fruits and honey.