Löytötavarat Hotel Iso-Syöte lost and found items

Löytötavarat

Säilytämme hotellin tiloista löytyneitä tavaroita veloituksetta löytöpäivästä alkaen kuukauden ajan, lukuun ottamatta alle 20 euron arvoisia löytötavaroita.

Voit tiedustella huoneeseen tai yleisiin tiloihin jääneitä löytötavaroita hotellin vastaanotosta: reception@isosyote.fi / puh. 0201-476 400.

Jos tavarasi on löydetty

  • voit noutaa löytötavarat kuukauden sisällä
    tai
  • voit tilata Postilta noudon löytötavaralle (ostettavissa Postin verkkokaupasta) ja lähettää sähköpostitse paketin postituslaput, ja me pakkaamme paketin valmiiksi sekä kiinnitämme postituslaput pakettiin veloituksetta
    tai
  • voimme postittaa löytötavarat: veloitamme löytötavaroiden pakkaamisesta + postiin kuljettamisesta (Taivalkoski / Pudasjärvi) + lähettämisestä kotimaahan yhteensä 50€ / lähetys. Paketin maksimipaino on 35 kg ja mitat max. 59 x 36 x 60 cm.

Mikäli haluat ostaa meiltä Postiin viennin ja postituksen kotimaahan, sovi postituksesta ensin vastaanoton henkilökunnan kanssa sähköpostitse tai puhelimitse, ja toimi sitten seuraavasti:

  1. Klikkaa tästä verkkokauppaan

2. Selaa lahjakorttikaupan loppuun; verkkokaupassa on viimeisimpinä tuotteina ”Löytötavaroiden lähetys Suomeen, 50€”. Osta tämä palvelu.

3. Saat sähköpostiisi varausvahvistuksen. Lähetä tämä varausvahvistus meille osoitteeseen reception@isosyote.fi ja liitä mukaan osoitetietosi + puhelinnumerosi. Ilmoitathan tässä vaiheessa myös jos haluat lähetyksestä seurantakoodin.

4. Lähetämme löytötavarat 2 viikon sisällä.

Ainutlaatuinen majoitus

Elämyksellistä majoitusta Suomen eteläisimmällä tunturilla.

Tunturin palvelut ja aktiviteetit

Tervetuloa kokemaan hotellimme ainutlaatuiset palvelut ja tunturiluonnon ihmeet.

Helppo saapua

Tunturihotelli Iso-Syöte sijaitsee Lapin etelärajoilla, Suomen eteläisimmän tunturin huipulla. Meille on helppo saapua niin autolla kuin Oulun, Kuusamon tai Rovaniemen lentokenttien kautta.

Näin pääset Oulusta Syötteelle yleisillä kulkuneuvoilla
Kuusamon ja Rovaniemen kentältä pääset Iso-Syötteelle taksilla tai vuokraamalla auton.