Palkinnot

Hotelli Iso-Syöte on voittanut Finland’s Best Ski Boutique Hotel -palkinnon – Suomen paras pieni hiihtohotelli – vuosina 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 ja 2020. Kyseessä on hiihtomaailman ”Oscar-palkinto”, joka jaetaan World Ski Awardseissa.

– Olemme perheyritys ja toimintaamme pyöritetään pienellä porukalla. Tuntuu hienolta, että kova työ, jota olemme Syötteellä yhdessä tehneet, on huomattu myös maailmalla. Omintakeiset ja elämykselliset sviitit ovat varmasti olleet voiton kulmakiviä, mutta ei pidä unohtaa hiihtomatkailun perusajatusta, johon vastaamme. Hotelli Iso-Syöte on aito Ski-in/Ski-out -hotelli, eli rinteet ja ladut alkavat suoraan hotellin ovelta, hotellinjohtaja Juha Kuukasjärvi mainitsee.

Brittilehti Telegraph on listannut Hotelli Iso-Syötteen Kotkanpesä-sviitin peräti maailman neljänneksi romanttisimmaksi hotellihuoneeksi!

Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti

Hotelli Iso-Syötteelle on myönnetty Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti. Luokitus on merkki yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Platina-sertifikaatti myönnetään yrityksille, joiden Rating Alfa -luottoluokitus on ollut AAA tai AA+ vähintään kolmena peräkkäisenä vuonna. Serfitikaatin myöntää Suomen Asiakastieto Oy.

Finland’s Best Ski Boutique Hotel 2013-2020

Ainutlaatuinen majoitus

Elämyksellistä majoitusta Suomen eteläisimmällä tunturilla.

Helppo saapua

Hotelli Iso-Syöte sijaitsee Lapin etelärajoilla, Suomen eteläisimmän tunturin huipulla. Meille on helppo saapua niin autolla kuin Oulun, Kuusamon tai Rovaniemen lentokenttien kautta.

Näin pääset Oulusta Syötteelle yleisillä kulkuneuvoilla
Kuusamon ja Rovaniemen kentältä pääset Iso-Syötteelle taksilla tai vuokraamalla auton.