Tulossa pian - Hotelli Iso-Syöte

Uuden hotellin visualisointikuvat.

Uniikkeja arktisia elämyksiä

Hotelli Iso-Syötteellä majoitut Suomen eteläisimmän tunturin huipulle – keskelle arktista elämystä ja uniikkia designia.

Kolmeen kerrokseen kohoava hotellimme ei ole vain yöpaikka, se on kokonaisvaltainen lomaelämys laadukkaalla palvelulla. Boutique-hotellin huoneet ja sviitit tarjoavat tyyliä ja persoonallisia valintoja.

Täysin ainutlaatuista luksusta vierailuun tulet löytämään ylellisistä elämyssviiteistämme: Karhunpesästä, Kotkanpesästä sekä uudesta Feeniks-sviitistä. Pohjoisen parhaat palat koet Hotelli Iso-Syötteen avokeittiöllä varustetussa ravintolassa ja monipuolisten ohjelmapalveluiden kautta.

Uusi hotelli avautuu kolmessa osassa. Täyden uudistuksen läpikäynyt vanha hotelliosa, jossa sijaitsevat huoneet ja Aurora-sviitit sekä Kotkanpesä, avattiin joulukuussa 2019 ja kesällä 2020 on vuorossa hotellin uusi ravintolapuoli. Syksyllä 2020 avautuu uusi kylpylä- ja saunaosasto ja huonevalikoima kasvaa 12:lla superior-huoneella sekä Feeniks-sviitillä.

Tervetuloa vieraaksemme!

Avoinna

Vastaanotto: klo 8-22
Safarilähdöt: klo 10

Romekievari

Aamiainen: klo 8-10.30
Keittiö: klo 11-22

Tervetuloa

Isosyötteentie 246, 93280 Syöte
+358 (0)201 476 400
myyntipalvelu@isosyote.fi

Ainutlaatuinen majoitus

Elämyksellistä majoitusta Suomen eteläisimmällä tunturilla.

Safarit tunturiluonnossa

Lähde kokemaan Syötteen ainutlaatuisen tunturiluonnon ihmeet, me hoidamme järjestelyt.

Helppo saapua

Hotelli Iso-Syöte sijaitsee Lapin etelärajoilla, Suomen eteläisimmän tunturin huipulla. Meille on helppo saapua niin autolla kuin Oulun, Kuusamon tai Rovaniemen lentokenttien kautta.