Uusi Tunturihotelli Iso-Syöte

Avataan 1.9.2020

Suomen uljain Tunturihotelli

Tiedote 11.5.2020

Olemme sulkeneet majoitus- ja ohjelmapalvelumme 22.3.2020. Keskitymme kesäajan uuden hotellin rakentamiseen, ja avaamme uudessa kiinteistössä 1.9.2020. Kelomökkejä voi varata nettikaupastamme juhannuksesta alkaen, mutta muita palveluita ei ole kesällä 2020 tarjolla.

Uusi Tunturihotelli Iso-Syöte on uljas hotelli tunturin laella yhdellä Suomen lumisimmista alueista rauhallisen kansallispuiston kupeessa.

Kauniit desing-huoneet, ylelliset sviitit ja autenttiset kelomökit antavat mahdollisuuden valita mieleisensä huonetyypin.

Uudessa, upeassa kylpylässä kaikki aistit rauhoittuvat ja korkeatasoinen näköalaravintola Hilltop tarjoaa herkullisia makuelämyksiä.

Kesäisin monipuolinen vaellus- ja maastopyöräreitistö johdattaa kulkijan karun kauneuden ja hiljaisuuden maahan.

Tunturihotelli Iso-Syöte tarjoaa puitteen myös kaikkiin talven lumimaailman aktiviteetteihin kuten hiihtämisen, lumikenkäilyn, laskettelun ja erilaiset kelkka-, poro- ja huskysafarit.

Vastaanotto

Avataan 1.9.2020

Ravintola

Avataan 1.9.2020

Tervetuloa

Isosyötteentie 246, 93280 Syöte
+358 (0)201 476 400
myyntipalvelu@isosyote.fi

Ainutlaatuinen majoitus

Elämyksellistä majoitusta Suomen eteläisimmällä tunturilla.

Safarit tunturiluonnossa

Lähde kokemaan Syötteen ainutlaatuisen tunturiluonnon ihmeet, me hoidamme järjestelyt.

Helppo saapua

Hotelli Iso-Syöte sijaitsee Lapin etelärajoilla, Suomen eteläisimmän tunturin huipulla. Meille on helppo saapua niin autolla kuin Oulun, Kuusamon tai Rovaniemen lentokenttien kautta.