World Ski Awards Hotel Iso-Syöte

World Ski Awards 2019

Hotelli Iso-Syöte Suomen paras boutique-hiihtohotelli – 7. peräkkäinen voitto!

Asiakkaat ja yhteistyökumppanit äänestivät jälleen Hotelli Iso-Syötteen Suomen parhaaksi boutique-hiihtohotelliksi. Hiihtokeskusten vuotuisen Oscar-gaalan palkinnot jaettiin lauantaina 23.11. Itävallan Kitzbühelissä.

Seitsemättä kertaa järjestetyssä World Ski Awards -tapahtumassa palkittiin alan johtavia toimijoita Best Ski Resort-, Best Ski Hotel-, Best Ski Boutique Hotel- ja Best Ski Chalet -kategorioissa. Hotelli Iso-Syötteen yrittäjäpariskunta Juha ja Katariina Kuukasjärvi oli Itävallassa vastaanottamassa palkintoa.

– Mahtavaa saada tällainen tunnustus, erityisesti kaikkien tämän vuoden haasteiden jälkeen. Tästä on upea jatkaa kohti uutta kautta ja uusia elämyksiä, Kuukasjärvet iloitsevat.

Hotelli Iso-Syötteen vetovoima on hurmannut yleisön kerta toisensa jälkeen: Finland’s Best Ski Boutique Hotel -palkinto on matkannut Syötteen huipulle vuosina 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 ja 2019. Hiihtokeskus Iso-Syöte nappasi puolestaan jo kolmannen voittonsa Finland’s Best Ski Resort -kategoriassa, joten koko Syötteellä on talvikauden alkaessa vahva draivi päällä.

Mitä kaikkea onkaan luvassa, kun pääsemme avaamaan yleisölle uuden elämyssviittimme Feeniksin ovet ja esittelemään aiempaa kylpyläosastoa tilavamman ja palveluiltaan kattavamman Arctic Span. Myös Hotelli Iso-Syötteen huonevalikoima saa pian lisäystä, kun Star superior -huoneet avautuvat talvikaudelle 2020–2021.

Lämmin kiitos kaikille meitä äänestäneille. Tervetuloa tutustumaan entistäkin upeampaan ja elämyksellisempään Hotelli Iso-Syötteeseen!

Ainutlaatuinen majoitus

Elämyksellistä majoitusta Suomen eteläisimmällä tunturilla.

Tunturin palvelut ja aktiviteetit

Tervetuloa kokemaan hotellimme ainutlaatuiset palvelut ja tunturiluonnon ihmeet.

Helppo saapua

Tunturihotelli Iso-Syöte sijaitsee Lapin etelärajoilla, Suomen eteläisimmän tunturin huipulla. Meille on helppo saapua niin autolla kuin Oulun, Kuusamon tai Rovaniemen lentokenttien kautta.

Näin pääset Oulusta Syötteelle yleisillä kulkuneuvoilla
Kuusamon ja Rovaniemen kentältä pääset Iso-Syötteelle taksilla tai vuokraamalla auton.