Arctic Spa - Beauty & Wellness

Beauty – kauneushoitola

Arctic Span kauneushoitolassa tarjoamme monipuolisen valikoiman erilaisia kasvo-, ja vartalohoitoja, hierontoja sekä muita hemmottelevia kokonaisuuksia. 

Erikoisuutena ovat kokonaisvaltaiset SPA-elämyshoidot, joissa Syötteen neljä upeaa vuodenaikaa hellii ihoasi. Hyvinvointielämyksemme tuovat sinulle uutta energiaa, hyvinvointia päivääsi ja auttaa sinua rentoutumaan. Koe ihana irtiotto arjesta tunnelmallisessa hoitolassamme. Tervetuloa!

Wellness – hyvinvointipalvelut

Intohimona ihminen. Tämä hieno yhdistelmä anatomiaa, fysiologiaa ja psykologiaa on vienyt minut mennessään jatkuvalle oppimisen polulle. Haluan ymmärtää ihmisen kehoa ja mieltä aina paremmin ja konaisvaltaisemmin, jolloin voin myös auttaa asiakastani ymmärtämänn itseään enemmän ja näin voimaan aina paremmin. Hyvä olo ja hyvä elämä koostuu lopulta pienistä asioista, Arctic Spa Wellness tarjoaa niitä sinulle. Palveluihini kuuluvat hoitavat, huoltavat ja hemmottelevat hoidot sekä kehon ja mielen yhdistävät ohjatut pienryhmätunnit Wellness Studiolla ja Arctic Span altailla. Nähdään pian!

Arctic Spa Beauty

Tarjoamme erilaisia kasvo -ja vartalohoitoja, rentouttavia SPA- elämyshoitoja sekä hierontoja.

Arctic Spa Wellness

Arctic Spa Wellnessiltä hoitavat, huoltavat ja hemmottelevat hoidot sekä kehon ja mielen yhdistävät ohjatut pienryhmätunnit Wellness Studiolla ja Arctic Span altailla.

Ota yhteyttä

ARCTIC SPA BEAUTY
+358 40 530 9999 | arcticspa@isosyote.fi

ARCTIC SPA WELLNESS
+358 40 535 4535 | wellness@isosyote.fi

Varaa oma hemmotteluhetkesi suoraan verkossa. 

Ajanvaraus

Helppo saapua

Hotelli Iso-Syöte sijaitsee Lapin etelärajoilla, Suomen eteläisimmän tunturin huipulla. Meille on helppo saapua niin autolla kuin Oulun, Kuusamon tai Rovaniemen lentokenttien kautta.

Näin pääset Oulusta Syötteelle yleisillä kulkuneuvoilla
Kuusamon ja Rovaniemen kentältä pääset Iso-Syötteelle taksilla tai vuokraamalla auton.