Kasvohoidot

UUTUUS – ARCTIC SIGNATURE (120 min) 169€

Kokonaisvaltainen kasvohoito, jossa iho kiinteytyy, kirkastuu ja rentoutuu. Hoitoon sisältyy tervetuliashieronta selälle, omalle iholle räätälöity Rhea-kasvohoito, erikoispitkä kasvo-, kaula-, dekoltee -sekä niska-hartia hieronta. Kasvonaamion vaikutusajalle voit valita rentouttavan käsien-, jalkojen-, pää -tai silmänympäryshieronnan. Lempeä irtiotto arjesta!

ARCTIC BASIC (60 MIN) 95€

Kasvohoito räätälöidään ihon tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kulmien muotoilu, kuorinta, höyrytys, epäpuhtauksien poisto (tarvittaessa), lyhyt hieronta, naamio ja voide. 

ARCTIC SPECIAL (90 MIN) 110€

Kasvohoito räätälöidään ihon erityistarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kulmien muotoilu, kuorinta, höyrytys, epäpuhtauksien poisto (tarvittaessa), ampullin imeytys (ultralla tai hieronnalla), hieronta, naamio ja voide.

ARCTIC FRESH -PIKAVIRKISTYS (45 MIN) 79€

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kulmien muotoilu, kuorinta, naamio ja voide. 

ARCTIC TOUCH -KASVOHIERONTA (45 MIN) 69€

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kasvo-, kaula-, ja decolteehieronta sekä voide. Levännyt ja kuulas iho!

ARCTIC YOUTH -NUOREN IHONPUHDISTUS (ALLE 18 V.) (75 MIN) 79€

Ihon yksilölliset tarpeet huomioiva kirkastava kasvohoito nuorelle. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, entsymaattinen kuorinta, höyrytys, epäpuhtauksien poisto, naamio, voide ja monipuolinen opastus ihonhoitoaan aloittelevalle.

ARCTIC GENTLEMAN (60 MIN) 95€

Ihoa ravitseva ja vahvistava kasvohoito miehille. Hoito rauhoit- taa parranajosta ärtynyttä ja herkistynyttä ihoa tehden siitä pehmeän ja hoidetun näköisen. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, hieronta, naamio ja voide.

KESTOVÄRJÄYKSET (kasvohoidon yhteydessä)

Ripset ja kulmat
(sis. kulmien muotoilu) 37€ (32€)

Ripset TAI kulmat kestovärjäys (sis. kulmien muotoilu) 25€ (22€)

Kulmien muotoilu 20€

Arctic Day Spa

Tarjoamme erilaisia kasvo -ja vartalohoitoja, rentouttavia SPA- elämyshoitoja sekä hierontoja.

Helppo saapua

Tunturihotelli Iso-Syöte sijaitsee Lapin etelärajoilla, Suomen eteläisimmän tunturin huipulla. Meille on helppo saapua niin autolla kuin Oulun, Kuusamon tai Rovaniemen lentokenttien kautta.

Näin pääset Oulusta Syötteelle yleisillä kulkuneuvoilla
Kuusamon ja Rovaniemen kentältä pääset Iso-Syötteelle taksilla tai vuokraamalla auton.