Kasvohoidot

ARCTIC BASIC (60 MIN) 90€

Kasvohoito räätälöidään ihon tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kulmien muotoilu, kuorinta, höyrytys, epäpuhtauksien poisto (tarvittaessa), lyhyt hieronta, naamio ja voide. 

ARCTIC SPECIAL (90 MIN) 105€

Kasvohoito räätälöidään ihon erityistarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kulmien muotoilu, kuorinta, höyrytys, epäpuhtauksien poisto (tarvittaessa), ampullin imeytys (ultralla tai hieronnalla), hieronta, naamio ja voide.

ARCTIC FRESH -PIKAVIRKISTYS (45 MIN) 75€

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kulmien muotoilu, kuorinta, naamio ja voide. 

ARCTIC TOUCH -KASVOHIERONTA (45 MIN) 65€

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kasvo-, kaula-, ja decolteehieronta sekä voide. Levännyt ja kuulas iho!

ARCTIC YOUTH -NUOREN IHONPUHDISTUS (ALLE 18 V.) (75 MIN) 75€

Ihon yksilölliset tarpeet huomioiva kirkastava kasvohoito nuorelle. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, entsymaattinen kuorinta, höyrytys, epäpuhtauksien poisto, naamio, voide ja monipuolinen opastus ihonhoitoaan aloittelevalle.

ARCTIC GENTLEMAN (60 MIN) 90€

Ihoa ravitseva ja vahvistava kasvohoito miehille. Hoito rauhoit- taa parranajosta ärtynyttä ja herkistynyttä ihoa tehden siitä pehmeän ja hoidetun näköisen. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, hieronta, naamio ja voide.

ARCTIC HIGHLIGHT (120 MIN) 145€

Täydellinen ja kokonaisvaltainen kasvohoito, jossa iho kiinteytyy, kirkastuu ja rentoutuu. Hoitoon sisältyy Arctic Special kasvohoito, silmänympäryshoito, erikoispitkä kasvo-, kaula,- decoltee- sekä niska-hartiahieronta. Ihana irtiotto arjesta!

KESTOVÄRJÄYKSET (kasvohoidon yhteydessä)

Ripset ja kulmat
(sis. kulmien muotoilu) 35€ (30€)

Ripset TAI kulmat kestovärjäys (sis. kulmien muotoilu) 25€ (20€)

Kulmien muotoilu 15€

Arctic Spa Beauty

Tarjoamme erilaisia kasvo -ja vartalohoitoja, rentouttavia SPA- elämyshoitoja sekä hierontoja.

Arctic Spa Wellness

Arctic Spa Wellnessiltä hoitavat, huoltavat ja hemmottelevat hoidot sekä kehon ja mielen yhdistävät ohjatut pienryhmätunnit Wellness Studiolla ja Arctic Span altailla.

Helppo saapua

Tunturihotelli Iso-Syöte sijaitsee Lapin etelärajoilla, Suomen eteläisimmän tunturin huipulla. Meille on helppo saapua niin autolla kuin Oulun, Kuusamon tai Rovaniemen lentokenttien kautta.

Näin pääset Oulusta Syötteelle yleisillä kulkuneuvoilla
Kuusamon ja Rovaniemen kentältä pääset Iso-Syötteelle taksilla tai vuokraamalla auton.