Kasvohoidot

Arctic Basic (60min) 85€

Kasvohoito räätälöidään ihon tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kulmien muotoilu, kuorinta, höyrytys, epäpuhtauksien poisto (tarvittaessa), lyhyt hieronta, naamio ja voide. 

Arctic Special (90min) 100€

Kasvohoito räätälöidään ihon erityistarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kulmien muotoilu, kuorinta, höyrytys, epäpuhtauksien poisto (tarvittaessa), ampullin imeytys (ultralla tai hieronnalla), hieronta, naamio ja voide.

Arctic Fresh -pikavirkistys (45min) 70€

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kulmien muotoilu, kuorinta, naamio ja voide. 

Arctic Touch -kasvohieronta (45min) 60€

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kasvo-, kaula-, ja decoltee -hieronta sekä voide. Kasvohieronta ampullilla 70€. Levännyt ja kuulas iho!

Arctic Youth -nuoren ihonpuhdistus (alle 18 v.)  (75min) 75€

Ihon yksilölliset tarpeet huomioiva kirkastava kasvohoito nuorelle. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, entsymaattinen kuorinta, höyrytys, epäpuhtauksien poisto, naamio, voide ja monipuolinen opastus ihonhoitoaan aloittelevalle.

Arctic Sparkle -silmänympäryshoito + ripsien ja kulmien värjäys (1h 15min) 75€

Virkistävä ja tehokas silmänympäryshoito, johon sisältyy naamio, silmänympäryshieronta sekä värjäykset ripsiin ja kulmiin. Virkistynyt ja sädehtivä katse

Arctic Gentleman (60min) 80€

Ihoa ravitseva ja vahvistava kasvohoito miehille. Hoito rauhoittaa parranajosta ärtynyttä ja herkistynyttä ihoa tehden siitä pehmeän ja hoidetun näköisen. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, hieronta, naamio ja voide.

Arctic Highlight (2h) 140€

Täydellinen ja kokonaisvaltainen kasvohoito, jossa iho kiinteytyy, kirkastuu ja rentoutuu. 

Hoitoon sisältyy Arctic Special kasvohoito, Arctic Sparkle-silmänympäryshoito, erikoispitkä kasvo-, kaula,- decoltee sekä niska-hartia -hieronta. Ihana irtiotto arjesta!

Arctic Spa Beauty

Tarjoamme erilaisia kasvo -ja vartalohoitoja, rentouttavia SPA- elämyshoitoja sekä hierontoja.

Helppo saapua

Hotelli Iso-Syöte sijaitsee Lapin etelärajoilla, Suomen eteläisimmän tunturin huipulla. Meille on helppo saapua niin autolla kuin Oulun, Kuusamon tai Rovaniemen lentokenttien kautta.

Näin pääset Oulusta Syötteelle yleisillä kulkuneuvoilla
Kuusamon ja Rovaniemen kentältä pääset Iso-Syötteelle taksilla tai vuokraamalla auton.