Pyörävuokraus

Vuokrapyörämme

Hotelli Iso-Syötteeltä voit vuokrata laadukkaita maasto-, gravel- ja sähkömaastopyöriä sekä Bike Park-pyöriä. Pyörävuokraamomme on yksi Suomen laadukkaimmista. Pyörävuokrauksen hintaan kuuluu Arctic Spa kylpylässä käynti.

Maastopyörien kokotaulukko
137 – 155 cm / 4’6″ – 5’1″ koko XS
153 – 165 cm / 5′0“ – 5′5“ koko S
165 – 175 cm / 5′3“ – 5′9“ koko M
175 – 188 cm / 5′9“ – 6’2” koko L
188 – 196 cm / 6′2“ – 6’5” koko XL

Trek Rail 5, 625 Wh sähköavusteinen maastopyörä. Soveltuu hyvin epätasaiseen maastoon.
Koot S, M, L, XL (XL-kokoa vain 1 kpl)
Hinnat: 75 € / 4 tuntia ja 90 € / 8 tuntia
Pyörän tiedot
VARAA PYÖRÄ
Trek Powerfly 4, 625Wh sähköavusteinen maastopyörä.
Vain XS kokoja
Hinnat: 75 € / 4 tuntia ja 90 € / 8 tuntia
Pyörän tiedot
VARAA PYÖRÄ
Felt Breed 20 Gravelbike. Hiekkatielle ja maantielle.
Koko: L
Hinnat: 45 € / 4 tuntia ja 60 € / 8 tuntia
VARAA PYÖRÄ
Specialized Stumpjumper Comp Alloy täysjousto maastopyörä.
Koot: S, M ja L
Hinnat: 45 € / 4 tuntia ja 60 € / 8 tuntia
Pyörän tiedot
VARAA PYÖRÄ

Huom! Pyörän vuokraaja ottaa pyörästä täyden vastuun vuokran ajaksi. Vuokraaja on korvausvelvollinen Hotelli Iso-Syötteelle, jos pyörään, pyörän osiin, renkaisiin, kumeihin, jarruihin, vaihteisiin jne. tulee vaurioita vuokran aikana. Otamme vuokraajilta pyörän vakuudeksi luottokorttitiedot.

Pyörävarauksen voi perua viimeistään edellisenä päivänä klo 12 mennessä, jolloin varausmaksusta pidätetään peruutuskuluja 10€ per pyörä. Tätä myöhemmin tehdystä peruutuksesta ei palauteta maksuja.

Vuokraehdot

Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että vuokrakokemuksesi on mukava ja onnistunut. Tietääksesi vastuusi, lue seuraavat vuokraehdot.

1. Polkupyörän käyttö

  • Huomaa: Älä jätä pyörää ilman valvontaa. Vuokraaja hyväksyy polkupyörän hyvässä kunnossa ja sitoutuu palauttamaan pyörän samassa kunnossa kuin se oli pyörän noutohetkellä. Vuokraaja sitoutuu pyöräilemään noudattaen Suomen lakia sekä Syötteen kansallispuiston sääntöjä sekä sitoutuu seuraavaan:
  • Vuokraaja ei säädä tai käsittele polkupyörän mekaanisia osia.
  • Vuokraaja palauttaa pyörän Hotelli Iso-Syötteelle sopimuksessa ilmoitettuna aikana ja päivänä. Myöhästyneestä palautuksesta sakotetaan 20 € könttäsumma + 10 € / lisätunti / sähköavusteiset pyörät + 20 € / lisätunti
  • Vuokraaja on vastuussa pyörälle aiheutuvista vahingoista ja katoamisista. Mikäli pyörä häviää, tuhoutuu tai vahingoittuu Hotelli Iso-Syötteen arvion mukaan korjauskelvottomaksi, vuokralainen sitoutuu maksamaan Hotelli Iso-Syötteelle pyörän korvaavan arvon. Korvausmaksun määrää Hotelli Iso-Syöte ja se veloitetaan vuokra-ajankohtana.

2. Pyörän korvaaminen

  • Otamme vuokraajilta pyörän vakuudeksi luottokorttitiedot.
  • Suosittelemme, että olet vakuutettu asianmukaisesti. Emme voi olla vastuussa omasta sairaudestasi, loukkaantumisestasi tai henkilökohtaisten tavaroiden vahingoittumisesta tai menetyksestä matkalla tai ohjatulla retkellä. On myös suositeltavaa, että tämä vakuutus kattaa pyörävarauksen peruutuskulusi matkan peruuttamisen yhteydessä.
  • Vuokraaja sitoutuu maksamaan pyörän vuokran lisäksi pyörää vahingoittavasta kohtelusta johtuvat lisäkulut. Jos pyörä rikkoutuu vuokraajan toimien johdosta, katoaa tai varastetaan, veloitetaan vuokraajalta lisämaksuna pyörän arvo:  a) Felt Breed Gravel 2600 €  b) Specialized Turbo Levo sähköavusteinen pyörä 5600 €

3. Korjaukset ja huolto

  • Jos pyörä rikkoutuu, älä hylkää pyörää. Mikäli pyörän rikkoutuminen aiheutuu käytöstä, on vuokraajan vastuulla palauttaa pyörä vuokraamolle. Vuokralainen maksaa kaikki tarpeelliset korjaukset, mukaan lukien kaikki osat. Mikäli syynä on pyörän osan kuluminen, ota yhteyttä meihin, jotta voimme järjestää tilalle toisen pyörän.

4. Onnettomuudet ja vastuun vapauttaminen

  • Vuokraaja vapauttaa Hotelli Iso-Syötteen kaikesta vastuusta, joka koskee pyörän vuokraajalle tai muille henkilölle aiheutuneista vahingoista. Asiakas hyväksyy täyden vastuun pyörästä pyörän noutohetkestä siihen saakka, että pyörä on palautettu samassa kunnossa kuin se oli pyörän noutohetkellä.

Pyörähotelli

Olemme suunnitelleet palvelumme suurella sydämellä, sillä olemme itsekin intohimoisia pyöräilyn harrastajia!

Helppo saapua

Tunturihotelli Iso-Syöte sijaitsee Lapin etelärajoilla, Suomen eteläisimmän tunturin huipulla. Meille on helppo saapua niin autolla kuin Oulun, Kuusamon tai Rovaniemen lentokenttien kautta.

Näin pääset Oulusta Syötteelle yleisillä kulkuneuvoilla
Kuusamon ja Rovaniemen kentältä pääset Iso-Syötteelle taksilla tai vuokraamalla auton.