Hotel Iso-Syöte Arctic Day Spa kasvohoito

Rhea Kasvohoidot

Rhea DermoLayerin® -kasvohoidot räätälöidään aina juuri sinulle sopiviksi. Ihoa aktivoidaan toinen toistensa päälle kerrostettavissa hoitovaiheissa: mitä enemmän kerroksia hoidossa käytetään, sitä tehokkaampi se on. Ja mikä parasta – Rhean aisteja hemmottelevat tuotteet ja ainutlaatuiset hierontatekniikat tekevät kasvohoidosta rentouttavan irtioton arjen keskellä.

RHEA DERMOLAYERIN® 60 MIN HOITO 105€

Sisältää kahdeksan kerroksellista, sinun tarpeidesi mukaan valittua hoitovaihetta, jotka aktivoivat tehokkaasti ihosi toimintoja ja antavat sille elinvoimaa.

RHEA DERMOLAYERIN® 80 MIN HOITO 135€

RheaDermoLayerin® 80 minuutin hoito sisältää kymmenen kerroksellista, sinun tarpeidesi mukaan valittua hoitovaihetta, jotka aktivoivat tehokkaasti ihosi toimintoja ja antavat sille elinvoimaa.

UUSI RHEA DERMOLAYERIN 120 MIN HOITO 165€ 

Rhea dermolayerin 120 minuutin hoito sisältää kaksitoista kerroksellista, sinun tarpeidesi mukaan valittua hoitovaihetta, jotka aktivoivat tehokkaasti ihosi toimintoja ja antavat sille elinvoimaa.

RHEA SENSE -HAJUSTEETON 60 MIN HOITO 75€

Sense kasvohoito sopii kuivalle, atooppiselle ja herkälle iholle. Hoito tehdään Rhea Sense -tuotelinjan hellävaraisilla tuotteilla. Hoito sisältää kuorinnan, kolmivaiheisen hieronnan Rhean metodilla, naamion ja hoitovoiteen.

Meiltä saat huippulaadukkaat ja vegaaniset RHEA COSMETICS – tuotteet, jotka on tehty ainutlaatuisen ihosi tarpeisiin. Tervetuloa tutustumaan Arctic Day Spa:n myymälään.

Arctic Day Spa

Tarjoamme erilaisia kasvo -ja vartalohoitoja, rentouttavia SPA- elämyshoitoja sekä hierontoja.

Arctic Spa Wellness

Arctic Spa Wellnessiltä hoitavat, huoltavat ja hemmottelevat hoidot sekä kehon ja mielen yhdistävät ohjatut pienryhmätunnit Wellness Studiolla ja Arctic Span altailla.

Helppo saapua

Tunturihotelli Iso-Syöte sijaitsee Lapin etelärajoilla, Suomen eteläisimmän tunturin huipulla. Meille on helppo saapua niin autolla kuin Oulun, Kuusamon tai Rovaniemen lentokenttien kautta.

Näin pääset Oulusta Syötteelle yleisillä kulkuneuvoilla
Kuusamon ja Rovaniemen kentältä pääset Iso-Syötteelle taksilla tai vuokraamalla auton.