Rhea Kasvohoidot

RheaDermoLayerin® -kasvohoidot räätälöidään aina juuri sinulle sopiviksi. Ihoa aktivoidaan toinen toistensa päälle kerrostettavissa hoitovaiheissa: mitä enemmän kerroksia hoidossa käytetään, sitä tehokkaampi se on. Ja mikä parasta -Rhean aisteja hemmottelevat tuotteet ja ainutlaatuiset hierontatekniikat tekevät kasvohoidosta rentouttavan irtioton arjen keskellä.

RheaDermoLayerin® 60 minuutin hoito 98€

 sisältää kahdeksan kerroksellista, sinun tarpeidesi mukaan valittua hoitovaihetta, jotka aktivoivat tehokkaasti ihosi toimintoja ja antavat sille elinvoimaa. 

RheaDermoLayerin® 80 minuutin hoito 128€

RheaDermoLayerin® 80 minuutin hoito sisältää kymmenen kerroksellista, sinun tarpeidesi mukaan valittua hoitovaihetta, jotka aktivoivat tehokkaasti ihosi toimintoja ja antavat sille elinvoimaa.

Rhea Sense -hajusteeton 60 min hoito 70€

Sense kasvohoito sopii kuivalle, atooppiselle ja herkälle iholle. Hoito tehdään Rhea Sense -tuotelinjan hellävaraisilla tuotteilla. Hoito sisältää kuorinnan, kolmivaiheisen hieronnan Rhean metodilla, naamion ja hoitovoiteen.

KESTOVÄRJÄYKSET (kasvohoidon yhteydessä)

  • Ripset ja kulmat (sis. kulmien muotoilu) 35€ (30€)
  • Ripset TAI kulmat kestovärjäys (sis. kulmien muotoilu) 25€ (20€)
  • Kulmien muotoilu 15€

Arctic Spa Beauty

Tarjoamme erilaisia kasvo -ja vartalohoitoja, rentouttavia SPA- elämyshoitoja sekä hierontoja.

Arctic Spa Wellness

Arctic Spa Wellnessiltä hoitavat, huoltavat ja hemmottelevat hoidot sekä kehon ja mielen yhdistävät ohjatut pienryhmätunnit Wellness Studiolla ja Arctic Span altailla.

Helppo saapua

Tunturihotelli Iso-Syöte sijaitsee Lapin etelärajoilla, Suomen eteläisimmän tunturin huipulla. Meille on helppo saapua niin autolla kuin Oulun, Kuusamon tai Rovaniemen lentokenttien kautta.

Näin pääset Oulusta Syötteelle yleisillä kulkuneuvoilla
Kuusamon ja Rovaniemen kentältä pääset Iso-Syötteelle taksilla tai vuokraamalla auton.