SPA elämyshoidot

Syötteen luonnon rikkaus on neljä toisistaan eroavaa, upeaa vuodenaikaa. Kullakin vuodenajalla on omat värinsä, tuoksunsa ja äänensä. Elämyshoidot ovat hoitokokonaisuuksia, jotka ovat valmiiksi suunniteltuja juuri Sinulle.  Niiden kautta pääset virittäytymään vuodenajan tunnelmaan. 

Luonnon tapahtumiin keskittyminen rauhoittaa mieltä. Mikä on sinun lempivuodenaikasi?

Kuuntele hiljaisuutta lempeää

kaikki vuodenaikojen sävelet

soittaa herkkää lauluaan.

Täällä hiljaisuus on soinnuista suurin!

Kevät

Arctic Light

Paljas tunturi aukeaa eteeni,

-sinä selvisit!

Tunnen kevään lämmön poskellani

ja puhkean kukkaan.

Rentouttava niska, -hartia, -selkä -hieronta yhdistettynä hierontapainotteiseen kosteuttavaan hyvänolon kasvohoitoon. Kasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, hieronta ja voide. Tämä aisteja avaava hoito helpottaa kehon jännitystiloja.

Kesto 75min, 119€

Chrystal Bright

Lumossa hohtavien hankien,

joukosta tuhansien timanttien,

löydän itseni.

Tämä rentouttava hoitokokonaisuus alkaa selkähieronnalla, jonka jälkeen saat nauttia ihoa hellivästä kasvohoidosta. Rhean Oxy -happihoito, silmänympäryshoito, lempeä kasvohieronta ja kirkastava erikoisnaamio varmistavat, että ihosi saa heleän ja kirkkaan lopputuloksen.

Kesto 90min / 149€

KESÄ

Dew Pearl

Usvan hälvetessä

kesäaamun raikkaana,

kastehelmet ihollani

herään uuteen päivään.

Hoito aloitetaan rauhoittavalla jalkakylvyllä, jonka jälkeen nautit virkistävästä jalkojen kuorinnasta. Pitkä jalkahieronta parantaa verenkiertoa ja vilkastuttaa nestekiertoa. Hoito päättyy rentouttavaan kasvohierontaan. Nopea ja nautinnollinen tapa virkistää oloa!

Kesto 60min / 115€

Nightless Night

Täällä minä olen

kesäyön valossa.

Hengitän syvään

ja olen osa maisemaa.

Rauhoittava ja rentouttava hierontakokonaisuus vartalolle ja kasvoille. Kuivakuorinta poistaa kuolleen ja kuivan ihosolukon, jonka jälkeen pääset nauttimaan rentouttavasta ja kosteuttavasta aromahieronnasta. Hieronnassa vuorottelevat painallukset ja rauhalliset, pitkät hierontaotteet, jotka varmistavat eteeristen öljyjen imeytymisen ihoon. Kasvohieronta saa piirteesi näyttämään levänneiltä. Kokonaisvaltaisesta hemmotteluhoidosta kiittää niin mielesi kuin kehosikin.

Kesto 90min / 149€

SYKSY

Arctic Glow

Tunturi kylpee ruskan väreissä,

tuuli kuiskii mennyttä kesää.

Hetken kauniin sisimpääni vangitsen.

Hemmotteleva vartalohoito, joka ravitsee ihoa ja rauhoittaa mieltä. Hoitohetki sisältää virkistävän vartalokuorinnan ja rentouttavan kokovartalohieronnan, jotka tehdään Rhean ravitsevilla tuotteilla. Tämä ihana spahetki saa ihosi super pehmeäksi ja kauniin kuulaaksi.

Kesto 75min / 135€

Pure Echo 

Aamun kuulaus,

ensilumen kosketus.

Tunturi vastaa,

jos ehdit kuulla.

Kokonaisvaltainen hoitokokonaisuus, jossa rentoutuvat sekä keho että mieli. Hoitohetki alkaa lämpöisellä jalkakylvyllä ja -kuorinnalla, jonka jälkeen rentouttava selän kuorinta ja -hieronta. Kosteuttava kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, seerumin, lempeän hieronnan ja naamion. Naamion vaikuttaessa kädet kuoritaan ja hierotaan kevyesti. Hoidon jälkeinen seesteinen ja rento olo tekee lomastasi täydellisen!

Kesto 120min /  175€

TALVI

Blue Moment

Sininen hetki laskeutuu tunturin ylle.

Luonto kuiskaa: tähän jää.

Lempeä ja hemmotteleva erikoishoito rhean täyteläisillä sos-tuotteilla — todellinen talvi-ihon pelastaja! Vartalonkuorinta valitaan ihon tarpeiden mukaan, jonka jälkeen selkä saa rentouttavan kuumakivihieronnan. Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, rauhoittavan seerumin, lempeän hieronnan sekä kylmä- tai kuumanaamion. Kasvonaamion aikana jalat ja kädet hierotaan kevyesti. Hoidon aikana jalkoja lämmittää käsinkudotut uniikit villasukat, jotka saat hoidon jälkeen omaksesi! (Huom! Koot 36-40).

Ainutlaatuinen kokonaisuus, jonka saat vain meiltä!

Kesto 120min / 210€

Tykkypuiden syleily

Alla taianomaisen tähtitaivaan

kuusipuiden kätköissä

varjeltu voima,

hiljaisuus.

Tarina alkaa,

minussa.

Tunnetko olosi stressaantuneeksi? Kärsitkö aikaeroväsymyksestä tai uniongelmista? Siinä tapauksessa tämä hoito on sinua varten! Hoidon alussa kuollut ihosolukko poistetaan kuivakuorinnalla, jota seuraa kokovartalon kuumakivihieronta, joka siivittää mielesi ja kehosi syvään rentoutumisen tilaan. Täydellinen päätös tälle koko kehoa ja mieltä tasapainottavalle hoidolle on ihastuttava pää, – ja kasvohieronta. Kauniita unia!

Kesto 90min / 155€

Arctic Day Spa

Tarjoamme erilaisia kasvo -ja vartalohoitoja, rentouttavia SPA- elämyshoitoja sekä hierontoja.

Helppo saapua

Tunturihotelli Iso-Syöte sijaitsee Lapin etelärajoilla, Suomen eteläisimmän tunturin huipulla. Meille on helppo saapua niin autolla kuin Oulun, Kuusamon tai Rovaniemen lentokenttien kautta.

Näin pääset Oulusta Syötteelle yleisillä kulkuneuvoilla
Kuusamon ja Rovaniemen kentältä pääset Iso-Syötteelle taksilla tai vuokraamalla auton.