SPA elämyshoidot

Syötteen luonnon rikkaus on neljä toisistaan eroavaa, upeaa vuodenaikaa. Kullakin vuodenajalla on omat värinsä, tuoksunsa ja äänensä. Elämyshoidot ovat hoitokokonaisuuksia, jotka ovat valmiiksi 

suunniteltuja juuri Sinulle.  Niiden kautta pääset virittäytymään vuodenajan tunnelmaan. 

Luonnon tapahtumiin keskittyminen rauhoittaa mieltä. Mikä on sinun lempivuodenaikasi?

Kuuntele hiljaisuutta lempeää

kaikki vuodenaikojen sävelet

soittaa herkkää lauluaan.

Täällä hiljaisuus on soinnuista suurin!

Kevät

Arctic Light

Paljas tunturi aukeaa eteeni,

-sinä selvisit!

Tunnen kevään lämmön poskellani

ja puhkean kukkaan.

Rentouttava niska, -hartia, -selkä -hieronta yhdistettynä hierontapainotteiseen kosteuttavaan hyvänolon kasvohoitoon. Kasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, hieronta ja voide. Tämä aisteja avaava hoito helpottaa kehon jännitystiloja.

Kesto 1h 15min / 110€

Chrystal Bright

Lumossa hohtavien hankien,

joukosta tuhansien timanttien,

löydän itseni.

Tämä rentouttava hoitokokonaisuus alkaa selkähieronnalla, jonka jälkeen saat nauttia ihoa hellivästä kasvohoidosta. Entsyymikuorinta, Arctic Sparkle -silmänympäryshoito, jaderullaus sekä C-vitamiininaamio varmistavat, että ihosi saa heleän ja kirkkaan lopputuloksen.

Kesto 1,5h / 139€

KESÄ

Dew Pearl

Usvan hälvetessä

kesäaamun raikkaana,

kastehelmet ihollani

herään uuteen päivään.

Hoito aloitetaan rauhoittavalla jalkakylvyllä, jonka jälkeen nautit virkistävästä jalkojen kuorinnasta. Pitkä jalkahieronta parantaa verenkiertoa ja vilkastuttaa nestekiertoa. Hoito päättyy rentouttavaan kasvohierontaan. Nopea ja nautinnollinen tapa virkistää oloa!

Kesto 1h / 99€

Nightless Night

Täällä minä olen

kesäyön valossa.

Hengitän syvään

ja olen osa maisemaa.

Rauhoittava ja rentouttava hierontakokonaisuus vartalolle ja kasvoille. Kuivakuorinta poistaa kuolleen ja kuivan ihosolukon, jonka jälkeen pääset nauttimaan rentouttavasta ja kosteuttavasta aromahieronnasta. Hieronnassa vuorottelevat painallukset ja rauhalliset, pitkät hierontaotteet, jotka varmistavat eteeristen öljyjen imeytymisen ihoon. Kasvohieronta saa piirteesi näyttämään levänneiltä. Kokonaisvaltaisesta hemmotteluhoidosta kiittää niin mielesi kuin kehosikin.

1,5h / 139€

SYKSY

Arctic Glow

Tunturi kylpee ruskan väreissä,

tuuli kuiskii mennyttä kesää.

Hetken kauniin sisimpääni vangitsen.

Syväkosteuttava vartalohoito kotimaisella EkoPharma ammattikosmetiikkasarjalla, joka on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Tämä hemmotteleva vartalohoito rauhoittaa ja rentouttaa kehoasi samalla pehmentäen ja raviten ihoasi. Hoito koostuu virkistävästä ja ravitsevasta vartalon öljykuorinnasta, kosteuttavasta ja rauhoittavasta probioottisesta vartaloseerumista ja rentouttavasta, ihoa heleyttävästä hieronnasta, jonka päätähtenä on vitamiini -ja antioksidanttipitoinen arktinen hilla.  Rentoudu ja palauta ihosi luonnollinen hehku!

Kesto 1,5h / 139€

Pure Echo 

Aamun kuulaus,

ensilumen kosketus.

Tunturi vastaa,

jos ehdit kuulla.

Kokonaisvaltainen hoitokokonaisuus, jossa rentoutuvat sekä keho että mieli. Hoito alkaa lämpöisellä jalkakylvyllä ja jalkojen kuorinnalla, jonka jälkeen selkä saa rentouttavan kuorinnan ja hieronnan. Kosteuttava kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, entsymaattisen kuorinnan, ampullin, lempeän hieronnan ja naamion. Naamion vaikutusaikana myös kädet kuoritaan ja hierotaan. Hoidon jälkeen voit rauhassa siemailla teetä ja ihastella ihosi pehmeyttä. 

Kesto 2h / 159€

TALVI

Blue Moment

Sininen hetki laskeutuu tunturin ylle.

Luonto kuiskaa: tähän jää.

Hemmotteleva erikoishoito, jossa yhdistyvät rentouttava selän kuumakivihieronta ja rauhoittava kasvohoito. Hoito on suunniteltu erityisesti kuivassa ja kylmässä ilmastossa koville joutuvalle iholle. Hoito sisältää selän kuumakivihieronnan erittäin kosteuttavalla winter body oil-öljyllä, entsymaattisen kuorinnan kasvoille ja lempeän kasvohieronnan kuumilla kivillä sekä naamion. Hoidossa käytetään Dr.ecksteinin azulen hoitolinjan rauhoittavia tuotteita, jotka tuovat ihon kaipaamaa kosteutta, suojaa ja vahvistusta.  Blue Moment- erikoishoito on ainutlaatuinen kokonaisuus, jonka saat vain meiltä!

Kesto 1.5h / 149€

Tykkypuiden syleily

Alla taianomaisen tähtitaivaan

kuusipuiden kätköissä

varjeltu voima,

hiljaisuus.

Tarina alkaa,

minussa.

Tunnetko olosi stressaantuneeksi? Kärsitkö aikaeroväsymyksestä tai uniongelmista? Siinä tapauksessa tämä hoito on sinua varten! Hoidon alussa kuollut ihosolukko poistetaan kuivakuorinnalla, jota seuraa kokovartalon kuumakivihieronta, joka siivittää mielesi ja kehosi syvään rentoutumisen tilaan. Täydellinen päätös tälle koko kehoa ja mieltä tasapainottavalle hoidolle on ihastuttava pää, – ja kasvohieronta. Kauniita unia!

Kesto 2h / 159€

Arctic Spa Beauty

Tarjoamme erilaisia kasvo -ja vartalohoitoja, rentouttavia SPA- elämyshoitoja sekä hierontoja.

Arctic Spa Wellness

Arctic Spa Wellnessiltä hoitavat, huoltavat ja hemmottelevat hoidot sekä kehon ja mielen yhdistävät ohjatut pienryhmätunnit Wellness Studiolla ja Arctic Span altailla.

Helppo saapua

Tunturihotelli Iso-Syöte sijaitsee Lapin etelärajoilla, Suomen eteläisimmän tunturin huipulla. Meille on helppo saapua niin autolla kuin Oulun, Kuusamon tai Rovaniemen lentokenttien kautta.

Näin pääset Oulusta Syötteelle yleisillä kulkuneuvoilla
Kuusamon ja Rovaniemen kentältä pääset Iso-Syötteelle taksilla tai vuokraamalla auton.