Vartalohoidot

Arctic SOS (120 min) 199€  (vain talvikaudella marraskuu-huhtikuu)

Lempeä ja hemmotteleva erikoishoito Rhean täyteläisillä SOS-tuotteilla -todellinen talvi-ihon pelastaja! Vartalon kuorinta valitaan ihon tarpeiden mukaan ja kuorinnan jälkeen tehdään selkähieronta rentouttavilla lasinyyteillä. Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, rauhoittavan seerumin sekä kylmä/kuuma naamion. Kasvonaamion aikana jalat ja kädet hierotaan kevyesti. Hoidon aikana jalkoja lämmittää käsinkudotut uniikit villasukat, jotka saat hoidon jälkeen omaksesi! (Huom. koot 36-39).

Arctic Serenity (1h) 85€

Rentouttava hoito sisältää kuivaharjauksen kokovartalolle ja hieronnan ylävartalolle tuoksuöljyllä.

Arctic Flow (90 min) 105€

Rentouttava ja rauhoittava hoito sisältää kokovartalokuorinnan ja -hieronnan tuoksuöljyllä.

Hot Stone -kuumakivihieronta

Kuumakivihieronnassa käytetään sileitä lämmitettyjä basalttikiviä, joilla on todella rentouttava vaikutus. Ne myös nopeuttavat kireiden lihasten lämpenemistä, jolloin hieronta vaikuttaa tehokkaammin. Samettisen sileät, lämpimät kivet tuntuvat iholla ihanilta ja tämä hoito onkin silkkaa hemmottelua alusta loppuun.

  • 45 min 65€
  • 60 min 85€
  • 90 min 105€

Aromahieronta eteerisellä öljyllä

Aromahieronta on lempeä sekä mieltä, että kehoa rentouttava hierontahoito. Hieronta mukailee kevyttä klassista hierontaa koostuen painalluksista ja rauhallisista sivelyotteista. Valittavana virkistävä tai rentouttava öljy. Levollinen, kevyt olo!

  • 30 min 55€
  • 45 min 65€
  • 60 min 75€
  • 90 min 95€

Arctic Spa Beauty

Tarjoamme erilaisia kasvo -ja vartalohoitoja, rentouttavia SPA- elämyshoitoja sekä hierontoja.

Arctic Spa Wellness

Arctic Spa Wellnessiltä hoitavat, huoltavat ja hemmottelevat hoidot sekä kehon ja mielen yhdistävät ohjatut pienryhmätunnit Wellness Studiolla ja Arctic Span altailla.

Helppo saapua

Tunturihotelli Iso-Syöte sijaitsee Lapin etelärajoilla, Suomen eteläisimmän tunturin huipulla. Meille on helppo saapua niin autolla kuin Oulun, Kuusamon tai Rovaniemen lentokenttien kautta.

Näin pääset Oulusta Syötteelle yleisillä kulkuneuvoilla
Kuusamon ja Rovaniemen kentältä pääset Iso-Syötteelle taksilla tai vuokraamalla auton.