Restaurant Hilltop dinner alacarte view

TyHy-päivät huipulla

Tervetuloa Hotelli Iso-Syötteelle viettämään TYHY-päiviä. TYHY-päiviemme ohjelma on suunniteltu virkistämään niin kehoa kuin mieltä. 

Lataa TyHy-päivä huipulla esite


Tuhosta kukoistukseen -luento, 200 €

Juha Kuukasjärven koskettava ja innostava luento siitä miten vaikeuksien keskeltä voidaan rakentaa reitti uuteen kukoistukseen. Panorama-kokoustila. Kesto 1h.

Vain ennakkovarauksella. 


Opastettu maastopyöräretki, 125€/hlö

Retki alkaa pyöriin tutustumisella, jonka jälkeen pyöräillään oppaan johdolla tunturin huipulta alas ja Syötteen kierrokselle. Syötteen maastopyöräreitit ovat kuuluisat vaihtelevuudestaan ja komeista maisemistaan. Tällä retkellä poljetaan merkittyjä reittejä pitkin ja nautitaan maisemien lisäksi retkieväistä. Evästelyn jälkeen retki jatkuu takaisin Iso-Syötteelle. 

Sis. kypärät, sähköavusteiset maastopyörät, retkieväät – omat pikku reput mukaan vesipulloja varten. Osallistujien pituudet ja painot tarvitaan.

Min 4 hlöä, max. 20 hlöä. Kesto noin 3h.


Kanoottiretki Naamankajärvellä, 70€/hlö 

Järven pinta heijastaa peilin lailla taivasta ja järveä ympäröiviä metsiä.  Täydellinen ja rauhallinen paikka melontaretkelle. Opas neuvoo melonnan perustekniikan.  Järven selällä on helppo meloa joten retkelle ei aiempaa kokemusta tarvita. Kanootit ovat kahdenistuttavia intiaani-kanootteja, eli tämä on kahden keikka! Me huolehdimme varusteista, pelastusliiveistä, opastuksesta ja ohjeistuksesta. Melomisen lomassa rantaudutaan nauttimaan retkieväitä. Luvassa takuulla rentouttavia hetkiä! Sis. kuljetus Naamankajärvelle ja retkieväät.

4-24 hlöä. Kesto noin 3h.


Kalastus Niskalammella, 80€/hlö 

Sis. kuljetus Niskalammelle ja retkieväät, kalastusvälineitä perhokalastukseen ja uistinkalastukseen sekä kalastusoppaan palvelut.

4-15 hlöä. Kesto noin 3h.


Kettutuvan vaellus, 40 €/hlö 

Retki alkaa tunturin juurelta ja reitti on helppo. Sis. juomat ja makkaranpaisto. Omat pikku reput mukaan vesipulloja varten. Sään mukaan kumpparit tai vaelluskengät. Kuljetus tunturin juurelle varattavissa lisähintaan.

Min 4 hlöä. Kesto noin 3h.
Kuljettava matka noin 7,5km.


Sienielämysretki Hanhilammella, 39 € / hlö

Retki sisältää koulutetun sienineuvojan ohjauksen ja tarvittaessa varusteiden lainauksen (kori ja veitsi). Sis. aloituskahvit kodalla sekä mielenkiintoista tietoa ruokasienistä sekä ohjatun sieniretken. 

Mahdollisuus myös ostaa sieni- ja yrttituotteita.  

Min. 16 hlöä. Kesto noin 3h. 


Viini Tasting, 35€/hlö 

Haluatko syventyä viinien monipuoliseen maailmaan? Osallistu viinitastingiin maisemaravintola Hilltopissa ja anna aistien viedä sinut matkalle eri viinialueille ja makuprofiileihin. Asiantunteva henkilökuntamme opastaa sinua viinien oikeaoppisessa maistelussa sekä johdattaa sinut syvemmälle viinien valmistuksen mielenkiintoiseen maailmaan. Voit valita tutustumisen aiheeksi: Kurkistus viinien lumoavaan maailmaan, Hurmaavat punaviinit tai Viehättävät valkoviinit.

Viinitasting on tilaisuus laajentaa viinitietouttasi ja löytää uusia suosikkeja. Myös alkoholittomat viinit.

Min 4 hlöä.  Kesto 1-2h.


Coctail & Moctailkoulu, 35€/hlö 

Jos kaipaat elävää ja innostavaa kokemusta cocktailien parissa, osallistu cocktail & mocktail -kouluumme!

Kokeneet baarimestarimme Ravintola Hilltopissa opettavat sinulle cocktailien ja alkoholittomien mocktailien taiteen salat, aina klassisista suosikeista uniikkeihin luomuksiin. Opi valmistamaan täydellisiä drinkkejä eri raaka-aineilla. Koulussamme pääset itsekin sekoittamaan, ravistelemaan ja koristelemaan drinkkejä kuin ammattilainen. Voit yllättää ystäväsi seuraavassa illanvietossa tai luoda upeita makuhetkiä omassa kotibaarissasi.

Min 4 hlöä. Kesto 1-2h.


Tehtävärastit, 45 €/hlö

Tehtävät suoritetaan pienissä ryhmissä. Tehtävärasteilla voi olla esim. metsätietovisaa, tehtäviä petangue-kuulilla, pyörällä taitoajoa sekä ryhmätyöskentelyä vaativia tehtäviä ja vaikkapa ulkoilun päättävä luutapalloturnaus. 

Kesto noin 2 tuntia. Minimi 10 hlöä.


Ainutlaatuinen majoitus

Elämyksellistä majoitusta Suomen eteläisimmällä tunturilla.

Helppo saapua

Tunturihotelli Iso-Syöte sijaitsee Lapin etelärajoilla, Suomen eteläisimmän tunturin huipulla. Meille on helppo saapua niin autolla kuin Oulun, Kuusamon tai Rovaniemen lentokenttien kautta.

Näin pääset Oulusta Syötteelle yleisillä kulkuneuvoilla
Kuusamon ja Rovaniemen kentältä pääset Iso-Syötteelle taksilla tai vuokraamalla auton.