siivooja töitä tarjolla siivoojalle

Kerrossiivoojia

Etsimme kerroshoitajia / siivoojia vakituiseen ja osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Työ

Työ sisältää sekä yleisten tilojen että kerroshoidon vuoroja hotellihuoneissa, sviiteissä ja mökeissä vaihtelevasti aamu- ja päivävuoroissa. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin. Tarjoamme sinulle itsenäisen, haastavan työn, mukavan työpaikan upeissa tunturimaisemissa ja kivat työkaverit. Tule mukaan joukkoomme!

Palkka

Palkkaus määräytyy MaRan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Edellytämme sinulta

Tässä tehtävässä kokemus kerroshoitotyöstä on eduksi, mutta ei välttämätön, me perehdytämme sinut tehtävään. Reipas, iloinen työn tekeminen ja rohkaiseva, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille tärkeitä. Toivomme sujuvaa suomen kielen taitoa ja englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Opiskelija – mikäli sinua kiinnostaisi työskennellä vain kesäsesongilla tai vaikkapa viikonloppuisin, otathan myös tässä tapauksessa yhteyttä!

Vapaa-aika

Tunturissa löytyy tekemistä koko vuodeksi! Talvella alueella on mahtavat maastot talviurheiluharrastuksiin ja kesällä metsään kutsuu Syötteen Kansallispuisto. Alueella on Suomen parhaiksi kehutut pyöräreitit ja hyvät kalastus- ja metsästysmahdollisuudet. Työyhteisöstämme löytyy monen alan harrastajia.

Asuminen

Meillä on muutamia kimppa-asuntoja väliaikaiseen asumiseen, ja autamme myös oman asunnon haussa. Otamme mielellämme töihin myös pariskuntia ja perheellisiä!
Suuri osa vakituisista työntekijöistämme asuu Taivalkoskella (matkaa noin 40 km / 30 min.) ja Pudasjärvellä(matkaa noin 55 km / 45 min.). Kuntakeskuksista löytyvät tarvittavat peruspalvelut helposti. Syötteelläkin on oma pieni koulu 1-6-luokkalaisille, päivähoito pienemmille, kaksi kauppaa ja Postin noutopiste. 

Työ alkaa heti.

Lisätietoja ja hakemukset: Katariina Rumpunen / sähköposti: huolto@isosyote.fi

Ainutlaatuinen majoitus

Elämyksellistä majoitusta Suomen eteläisimmällä tunturilla.

Tunturin palvelut ja aktiviteetit

Tervetuloa kokemaan hotellimme ainutlaatuiset palvelut ja tunturiluonnon ihmeet.

Helppo saapua

Tunturihotelli Iso-Syöte sijaitsee Lapin etelärajoilla, Suomen eteläisimmän tunturin huipulla. Meille on helppo saapua niin autolla kuin Oulun, Kuusamon tai Rovaniemen lentokenttien kautta.

Näin pääset Oulusta Syötteelle yleisillä kulkuneuvoilla
Kuusamon ja Rovaniemen kentältä pääset Iso-Syötteelle taksilla tai vuokraamalla auton.