Kokkeja
Etsimme tiimiimme reippaita kokkeja, joilla ei hymy hyydy kiireessäkään!
Ravintola Hilltop on 200 paikkainen ravintola, joka tarjoilee aamupalan lisäksi lounas- ja päivällispuffetia, tilaustarjoiluja sekä iltaisin A la Cartea. Ravintolamme asiakaskunta on hyvin kansainvälistä ja ruokatarjontamme koostuu sekä herkullisista pohjoisen raaka-aineista että laadukkaista ulkomaisista herkuista, joita asiakkaat saavat nauttia rennossa tunnelmassa upeissa maisemissa!
Haemme kokkeja, jotka taipuvat sekä noutopöytien valmistukseen että hektiseen A la Carte -työhön. Meillä kokin työ on monipuolista ja työtä tehdään kaikissa vuoroissa lounaasta iltavuoroon. Pyrimme siihen, että meillä on kiireestä huolimatta kivaa, auttavainen ja kannustava meininki!
Odotamme sinulta:
- Kokemusta kokin töistä sekä hygieniapassia
- Hyviä vuorovaikutustaitoja työyhteisössä
- Oma-aloitteisuutta ja vastuullista työotetta
- Joustavuutta ja monipuolisuutta
- Sesonkityökokemus katsotaan eduksi
- Huomioimme myös alan nousevat tähdet avustaviin keittiötehtäviin
Tarjoamme sinulle:
- Kunnollisen perehdytyksen työhön
- Modernit keittiövälineet uudessa, tilavassa ja ilmastoidussa keittiössämme
- Asiantuntevan ja innostavan tiimin
- Mahdollisuuden kehittää omaa osaamista ja vaikuttaa tuotekehitykseen
- Puitteet harrastaa erilaisia kesä- ja talviaktiviteetteja henkilökuntaeduin
Työ voi olla ympärivuotinen tai sesonkityö; mikä sinulle sopii!
Palkka
Palkkaus sopimuksen mukaan.
Vapaa-aika
Tunturissa löytyy tekemistä koko vuodeksi! Talvella alueella on mahtavat maastot talviurheiluharrastuksiin ja kesällä metsään kutsuu Syötteen Kansallispuisto. Alueella on Suomen parhaiksi kehutut pyöräreitit ja hyvät kalastus- ja metsästysmahdollisuudet. Työyhteisöstämme löytyy monen alan harrastajia.
Asuminen
Autamme oman asunnon etsimisessä ja meillä on muutamia kimppa-asuntoja väliaikaiseen asumiseen.
Otamme mielellämme töihin myös pariskuntia ja perheellisiä!
Suuri osa vakituisista työntekijöistämme asuu Taivalkoskella (matkaa noin 40 km / 30 min.) ja Pudasjärvellä (matkaa noin 55 km / 45 min.). Kuntakeskuksista löytyvät tarvittavat peruspalvelut helposti. Syötteelläkin on oma pieni koulu 1-6-luokkalaisille, päivähoito pienemmille, kaksi kauppaa ja Postin noutopiste.
Tiimi
Keittiömestarimme Arto Posio on ollut talossa jo vuodesta 1986, jolloin Arto tuli harjoittelijaksi Hotelli Iso-Syötteen keittiöön. Arton oikea käsi on Harri Lehtola, joka on myös ollut keittiössämme töissä jo toistakymmentä vuotta ja suunnittelee menumme yhdessä Arton kanssa. Arto ja Harri huolehtivat yhdessä tilausten tekemisestä. Lisäksi tiimiin kuuluu keittiön nuorin tulokas Jere, joka hymyilee yläkuvassa hiiligrillin äärellä. Jere tuo tiimiin tuoretta näkemystä sekä roppakaupalla positiivisuutta.
Keittiö
Keittiömme on moderni ja tilava, valmistunut syksyksi 2020 ja suunniteltu vastaamaan tämän päivän tarpeita. Keittiössä on ilmastointi, ja tunturimaisemaakin pääsee ihailemaan työn lomassa avokeittiön ikkunasta läpi ravintolan.
Ota yhteyttä
Lisäkysymyksiin ja tiedusteluihin vastaavat Arto Posio ja Harri Lehtola
puh. 044-794 5472
email: keittio@isosyote.fi