Restaurant Hilltop dinner alacarte view

Ryhmäruokailut

Ryhmille tarjoamme maittavia vaihtoehtoja sekä lounaaksi että illalliseksi.
Hinnat ja menut 2025

LOUNAS 

RAVINTOLA HILLTOPIN SALAATTI- JA KEITTOLOUNAS 

  • Hinta 17 €
  • Tarjoillaan noutopöydästä aikaisintaan klo 11.30
  • Sisältää salaattipöydän, päivän keiton, leipää & levitettä, vettä, kahvia & teetä
  • Vain tilauksesta ryhmille min. 12 hlöä, kokousvarauksen yhteydessä min. 6 hlöä
  • Muut erikoisruokavaliot kuin laktoositon tai gluteeniton lisähintaan +2€/ateria

CAFÉ HILLTOPIN LASAGNET & SUOLAISET PIIRAKAT

  • Soveltuu hyvin lounasvaihtoehdoksi muutaman hengen seurueille
  • Café Hilltop on avoinna klo 10.30 – 18.00
  • Tarjolla on suolaisia piirakoita (8,50€) ja lasagneannoksia (16,90€), jotka lämmitetään ja tarjoillaan raikkaan salaatin kera

PÄIVÄLLINEN / ILLALLINEN

PÄIVÄLLINEN

  • Hinta 50 € (alle 12 hlöä) tai 47 € (12 hlöä tai enemmän)
  • Sisältää salaattipöydän, päivän keiton, kaksi pääruokavaihtoehtoa, jälkiruuan, leipää & levitettä, vettä, kahvia & teetä
  • Päivällismenu
  • Tarjoillaan noutopöydästä kun varauksia on samalle päivälle min. 20 hengelle. Alle 20 hengen seurueille päivällinen tarjoillaan lautasannoksina: alkuun päivän keitto, pääruokana päivän lihavaihtoehto lisukkeineen sekä päivän makea jälkiruoka 
  • Muut erikoisruokavaliot kuin laktoositon tai gluteeniton lisähintaan +2€/ateria

À LA CARTE

  • Ryhmä voi koota haluamansa menukokonaisuuden À la Cartelta
  • Suosittelemme yhtenäistä menua yli 20 hengen ryhmille
  • Mikäli ryhmän ruokailua ei makseta yhdellä yhtenäisellä laskulla ja jokainen valitsee ruokansa A la Cartelta, ruokailuun on hyvä varata noin 3 tuntia aikaa. Tällöin ruokatilaus on selkeintä tehdä paikan päällä. 

SUOSITUSMENUT RYHMILLE 2025–2026

Tarjoillaan lautasannoksina vähintään 8 hengen seurueille. Koko ryhmän tulee valita yksi yhtenäinen menu.


MENU 1

SIENI
Kermainen sienikeitto ja paahdettuja sieniä

SIIKA
Sokerisuolattua siikaa, siianmätiä ja smetanaa

PORO
Grillattua poron ulkofileetä, selleripyreetä, paahdettuja juureksia ja riistakastiketta

CRÈME BRÛLÉE
Rosmariinilla maustettu crème brûlée ja marinoituja lakkoja
90 €


MENU 2

HAUKI
Haukikvenelliä ja siianmätiä kermaisella hummeriliemellä

PORO
Miedosti suolattua poronpaistia, marinoituja sieniä ja kaprismajoneesia

HÄRKÄ
Grillattua härän sisäfileetä, paahdettua palsternakkaa ja madeirakastiketta

SUKLAA
Suklaafondant, vaniljajäätelöä ja marjoja

90 €


MENU 3

PORO
Poropiiras, vuolukermaa ja kermaista savuporolientä

JUUSTO
Pala pientilajuustoa ja marinoituja hilloja

NIERIÄ
Paahdettua nieriää, bataattipyreetä ja beurre blanc -kastiketta

SUKLAA
Suklaakakkua, valkosuklaamoussea sekä marinoituja marjoja

86 €


MENU 4

PUNAJUURI
Punajuuritartar, pikkelöityjä sieniä ja sienivaahtoa

SIENI
Sienipiirasta, punasipulihilloketta ja yrttimajoneesia

SELLERI
Paahdettua selleriä, selleripyreetä, sieniä ja rosmariiniöljyä

MUSTAHERUKKA
Mustaherukkasorbettia sekä marinoituja marjoja
75 €


Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Haluaisitko kysyä jostakin?

Ole yhteydessä meihin, niin suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen ravintolaelämys.

Helppo saapua

Tunturihotelli Iso-Syöte sijaitsee Lapin etelärajoilla, Suomen eteläisimmän tunturin huipulla. Meille on helppo saapua niin autolla kuin Oulun, Kuusamon tai Rovaniemen lentokenttienkin kautta.

Näin pääset Oulusta Syötteelle yleisillä kulkuneuvoilla
Kuusamon ja Rovaniemen kentältä pääset Iso-Syötteelle taksilla tai vuokraamalla auton.