Wellness studio

Pilates, klassinen mattotunti

Lisää liikkuvuutta, vahvistaa ja tasapainottaa kehoa, parantaa ryhtiäHarjoitus tehdään matolla (selällään, kyljellään, vatsallaan), näin vältetään nivelille syntyvää suoraa rasitusta, joten tunnit soveltuvat myös mm. nivelvaivoista kärsiville. Tunnin vaativuus räätälöidään asiakkaan kehon mukaan.

RelaXercise, ”rentoa treeniä”

Tunnit alkavat läsnäoloharjoittuksin, jotka ohjaavat asiakkaan keskittymään kyseiseen hetkeen ja rauhoittaa mielen kuuntelemaan kehon kireyksiä sekä heikkouksia. Tämän jälkeen lempeää liikettä kehoa kuunnellen, keskittyen liikkeen laatuun. Tunnin vaativuus räätälöidään asiakkaan kehon mukaan.

KEHONHUOLTO WorkShop

Tunnilla perehdytään fasciarullan, -pallon ja Gua-Sha Krapan käyttöön, joilla voit mm. pehmittää pehmytkudoksia, parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Saat avattua kireitä lihaksia, sidekudosta ja kalvoja, näin pääset nauttimaan kevyemmästä olosta. Irtonaisilla lihaksilla pystyt myös tehokkaampiin liikuntasuorituksiin, vähennät loukkaantumisriskiä, parannat liikkuvuuttasi sekä palaudut nopeammin.

Kysy tarjous ryhmällesi

ARCTIC SPA WELLNESS

+358 40 535 4535 | wellness@isosyote.fi

Arctic Spa Wellness

Arctic Spa Wellnessiltä hoitavat, huoltavat ja hemmottelevat hoidot sekä kehon ja mielen yhdistävät ohjatut pienryhmätunnit Wellness Studiolla ja Arctic Span altailla.

Helppo saapua

Hotelli Iso-Syöte sijaitsee Lapin etelärajoilla, Suomen eteläisimmän tunturin huipulla. Meille on helppo saapua niin autolla kuin Oulun, Kuusamon tai Rovaniemen lentokenttien kautta.

Näin pääset Oulusta Syötteelle yleisillä kulkuneuvoilla
Kuusamon ja Rovaniemen kentältä pääset Iso-Syötteelle taksilla tai vuokraamalla auton.