Hotel Iso-Syöte summer terrace morning

Staycation tunturin huipulla

Tervetuloa nauttimaan Hotelli Iso-Syötteen staycation-elämyksistä! Hotelli Iso-Syötteen staycation-paketit ovat kuin luotuja unohtumattomiin hetkiin ja arjen irtiottoon ystävien, rakkaimpasi tai ihan vain itsesi kanssa.

Staycation tunturissa tarjoaa elämyksiä parhaimmillaan – tulit sitten hotelliimme kauempaa tai ihan viereisestä mökkikylästä.

Keräsimme tälle sivulle valikoiman sykähdyttäviä staycation-elämyspaketteja, jotka tekevät vierailustasi Hotelli Iso-Syötteellä ikimuistoisen.

Tervetuloa kokemaan staycationin taikaa Hotelli Iso-Syötteellä!


Staycation loma Aurora-sviitissä

Staycation -paketin hintaan sisältyy majoitus upeassa Aurora-sviitissä, aamiainen ja yhtenä iltana kolmen ruokalajin yllätysmenu sekä kylpylän vapaa käyttö. Hinta alk. 419 € / vrk kahdelta

VARAA


Staycation loma Star Superior -huoneessa

Staycation -paketin hintaan sisältyy majoitus uusissa Star Superior -huoneissa, aamiainen ja yhtenä iltana kolmen ruokalajin yllätysmenu sekä kylpylän vapaa käyttö. Hinta alk. 330 € /vrk kahdelta

VARAA


Ainutlaatuinen majoitus

Elämyksellistä majoitusta Suomen eteläisimmällä tunturilla.

Tunturin palvelut ja aktiviteetit

Tervetuloa kokemaan hotellimme ainutlaatuiset palvelut ja tunturiluonnon ihmeet.

Helppo saapua

Tunturihotelli Iso-Syöte sijaitsee Lapin etelärajoilla, Suomen eteläisimmän tunturin huipulla. Meille on helppo saapua niin autolla kuin Oulun, Kuusamon tai Rovaniemen lentokenttien kautta.

Näin pääset Oulusta Syötteelle yleisillä kulkuneuvoilla
Kuusamon ja Rovaniemen kentältä pääset Iso-Syötteelle taksilla tai vuokraamalla auton.