Suositusmenut ryhmille
Yli 8 hengen ryhmille keittiömestarimme suosittelee seuraavia menukokonaisuuksia. Menuista tulee valita yksi menu koko seurueelle. Tilaukset ryhmille min. 7 vuorokautta ennen tulopäivää. Muut erikoisruokavaliot kuin laktoositon tai gluteeniton lisähintaan.
MENU 1 – 90€
KORVASIENI
Kermaista korvasienikeittoa
SIIKA
Kylmäsavustettua siikaa, siianmätiä, perunalettu ja smetanaa
PORO
Grillattua poron ulkofileetä,Selleri pyreetä, paahdettuja juureksia ja riistakastiketta
CREME BRULE
Rosmariinilla maustettu creme brulee ja marinoituja lakkoja
MENU 2 – 90€
SIIKA
Savusiikamoussea, siianmätiä, paahdettua sipulia ja tillimajoneesia
PORO
Savustettua poron kieltä, marinoituja sieniä ja tattimajoneesia
HÄRKÄ
Grillattua härän sisäfileetä, paahdettua palsternakkaa ja madeirakastiketta
SUKLAAFONDANT
Suklaafondant, vaniljajäätelöä ja marjoja
MENU 3 – 86€
PORO
Miedosti suolattua poronpaistia, marinoituja sieniä ja kapris-majoneesia
JUUSTO
Pala pientilajuustoa ja marinoituja lakkoja
NIERIÄ
Paahdettua nieriää, bataattipyreetä ja beurre blanc -kastiketta
SUKLAAKAKKU
Suklaakakkua, valkosuklaamoussea ja marinoituja marjoja
MENU 4 – 75€
PUNAJUURI
Punajuuritartar, pikkelöityjä sieniä ja sienivaahtoa
SIENI
Sienipiirasta, punasipulihilloketta ja yrttimajoneesia
SELLERI
Paahdettua selleriä, selleripyreetä, sieniä ja rosmariiniöljyä
MUSTIKKASORBETTI
Mustikkasorbettia ja marinoituja marjoja
HILLTOP MENU 75 €
Kolmen ruokalajin nimikkomenumme eli Hilltop menu löytyy myös A la Carteltamme, ja on tilattavissa pienillekin seurueille. Tälle menulle löytyy valmis viinimenu heti alta.
NIERIÄ M, G
Kylmäsavustettua nieriää, fenkolia, kurkkua ja tillimajoneesia
ARCTIC CHAR
Cold-smoked arctic char, fennel, cucumber, and dill mayonnaise
PORO L, G
Puuhiiligrillattua poron fileetä, selleripyreetä, paahdettuja kasviksia ja karpalokastiketta
Tarjoillaan mediumina
REINDEER
Charcoal-grilled reindeer fillet, celery root puree, roasted vegetables, and cranberry sauce
Served as medium
MANTELI G
Mantelileivos, valkosuklaamoussea ja marinoituja lakkoja
ALMOND
Almond pastry, white chocolate mousse, and marinated cloudberries
VIINIMENU – WINE MENU 33 €
ALKURUOKA – STARTER
SINGING GRÜNER VELTLINER by LAURENZ V.
Austria, Camptal Dal,
100% Grüner Veltliner
Kuiva, tyylikkään hapokas, vivahteikas ja tasapainoinen viini. Maussa runsaan mehevää hedelmäisyyttä ja yrttejä.
Dry, vivid, and well-balanced wine with stylish acids. Notes of citrus, tastes of fruits and herbs.
PÄÄRUOKA – MAIN
TENUTA MARSILIANA BIRILLO COSTA TOSCANA
Italy, IGT Costa Toscana
Cabernet Sauvignon, Merlot
Luomu & Vegaaninen / Organic & Vegan
Täyteläinen, samettisen tanniininen ja hienostunut viini. Tuoksussa tummia marjoja ja nahkaisuutta, maussa mustaherukkaa, suklaata, yrttejä ja pehmeää pippurisuutta.
Full-bodied, elegant wine with velvety tannins. Notes of black berries and leather, tastes of blackcurrant, chocolate, herbs, and soft pepper.
JÄLKIRUOKA – DESSERT
Schönhell Riesling Auslese
100% Riesling
Germany, Rheingau
Luomuviini – Organic wine
Makea, ryhdikkään ja eloisan hapokas sekä tyylikäs jälkiruokaviini, jonka maussa voit aistia trooppisia hedelmiä sekä hunajaa.
Sweet, stylish, and multidimensional dessert wine with lively acid. Taste of tropical fruits and honey.
Kaikkiin ryhmämenuihin:
Kahvi / tee pöytiin tarjoiltuna 4 € / hlö
Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.