Restaurant Hilltop dinner alacarte view

Suositusmenut ryhmille

Yli 8 hengen ryhmille keittiömestarimme suosittelee seuraavia menukokonaisuuksia. Menuista tulee valita yksi menu koko seurueelle. Tilaukset ryhmille min. 7 vuorokautta ennen tulopäivää. Muut erikoisruokavaliot kuin laktoositon tai gluteeniton lisähintaan.

MENU 1 – 90€

KORVASIENI
Kermaista korvasienikeittoa

SIIKA
Kylmäsavustettua siikaa, siianmätiä, perunalettu ja smetanaa

PORO
Grillattua poron ulkofileetä,Selleri pyreetä, paahdettuja juureksia ja riistakastiketta

CREME BRULE
Rosmariinilla maustettu creme brulee ja marinoituja lakkoja

MENU 2 – 90€ 

SIIKA 
Savusiikamoussea, siianmätiä, paahdettua sipulia ja tillimajoneesia

PORO
Savustettua poron kieltä, marinoituja sieniä ja tattimajoneesia

HÄRKÄ
Grillattua härän sisäfileetä, paahdettua palsternakkaa ja madeirakastiketta

SUKLAAFONDANT
Suklaafondant, vaniljajäätelöä ja marjoja

MENU 3 – 86€ 

PORO
Miedosti suolattua poronpaistia, marinoituja sieniä ja kapris-majoneesia

JUUSTO
Pala pientilajuustoa ja marinoituja lakkoja

NIERIÄ
Paahdettua nieriää, bataattipyreetä ja beurre blanc -kastiketta

SUKLAAKAKKU
Suklaakakkua, valkosuklaamoussea ja marinoituja marjoja

MENU 4 – 75€

PUNAJUURI
Punajuuritartar, pikkelöityjä sieniä ja sienivaahtoa

SIENI
Sienipiirasta, punasipulihilloketta ja yrttimajoneesia  

SELLERI
Paahdettua selleriä, selleripyreetä, sieniä ja rosmariiniöljyä

MUSTIKKASORBETTI
Mustikkasorbettia ja marinoituja marjoja

HILLTOP MENU 75 €

Kolmen ruokalajin nimikkomenumme eli Hilltop menu löytyy myös A la Carteltamme, ja on tilattavissa pienillekin seurueille. Tälle menulle löytyy valmis viinimenu heti alta.

NIERIÄ M, G
Kylmäsavustettua nieriää, fenkolia, kurkkua ja tillimajoneesia
ARCTIC CHAR
Cold-smoked arctic char, fennel, cucumber, and dill mayonnaise

PORO L, G
Puuhiiligrillattua poron fileetä, selleripyreetä, paahdettuja kasviksia ja karpalokastiketta
Tarjoillaan mediumina
REINDEER
Charcoal-grilled reindeer fillet, celery root puree, roasted vegetables, and cranberry sauce
Served as medium

MANTELI G
Mantelileivos, valkosuklaamoussea ja marinoituja lakkoja
ALMOND
Almond pastry, white chocolate mousse, and marinated cloudberries

VIINIMENU – WINE MENU 33 €

ALKURUOKA – STARTER

SINGING GRÜNER VELTLINER by LAURENZ V.
Austria, Camptal Dal, 
100% Grüner Veltliner
Kuiva, tyylikkään hapokas, vivahteikas ja tasapainoinen viini. Maussa runsaan mehevää hedelmäisyyttä ja yrttejä.
Dry, vivid, and well-balanced wine with stylish acids. Notes of citrus, tastes of fruits and herbs.

PÄÄRUOKA – MAIN

TENUTA MARSILIANA BIRILLO COSTA TOSCANA
Italy, IGT Costa Toscana
Cabernet Sauvignon, Merlot
Luomu & Vegaaninen / Organic & Vegan
Täyteläinen, samettisen tanniininen ja hienostunut viini. Tuoksussa tummia marjoja ja nahkaisuutta, maussa mustaherukkaa, suklaata, yrttejä ja pehmeää pippurisuutta.
Full-bodied, elegant wine with velvety tannins. Notes of black berries and leather, tastes of blackcurrant, chocolate, herbs, and soft pepper.

JÄLKIRUOKA – DESSERT

Schönhell Riesling Auslese 
100% Riesling
Germany, Rheingau
Luomuviini – Organic wine
Makea, ryhdikkään ja eloisan hapokas sekä tyylikäs jälkiruokaviini, jonka maussa voit aistia trooppisia hedelmiä sekä hunajaa. 
Sweet, stylish, and multidimensional dessert wine with lively acid. Taste of tropical fruits and honey. 

Kaikkiin ryhmämenuihin:

Kahvi / tee pöytiin tarjoiltuna 4 € / hlö

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Ainutlaatuinen majoitus

Elämyksellistä majoitusta Suomen eteläisimmällä tunturilla.

Tunturin palvelut ja aktiviteetit

Tervetuloa kokemaan hotellimme ainutlaatuiset palvelut ja tunturiluonnon ihmeet.

Helppo saapua

Tunturihotelli Iso-Syöte sijaitsee Lapin etelärajoilla, Suomen eteläisimmän tunturin huipulla. Meille on helppo saapua niin autolla kuin Oulun, Kuusamon tai Rovaniemen lentokenttien kautta.

Näin pääset Oulusta Syötteelle yleisillä kulkuneuvoilla
Kuusamon ja Rovaniemen kentältä pääset Iso-Syötteelle taksilla tai vuokraamalla auton.