Suositusmenut ryhmille 2023
Yli 8 hengen ryhmille keittiömestarimme suosittelee seuraavia menukokonaisuuksia. Menuista tulee valita yksi menu koko seurueelle. Tilaukset ryhmille 7 vuorokautta ennen tulopäivää. Muut erikoisruokavaliot kuin laktoositon tai gluteeniton lisähintaan.
Hilltop Menu 75 €
SIIKA (L,G)
Kylmäsavustettua siikaa, siianmätiä ja piimäkastiketta
PORO (L,G)
Puuhiiligrillattua poron fileetä, juuripersiljapyreetä, endiiviä, porkkanaa ja grand veneur-kastiketta
Keittiön suosituskypsyys porolle: Medium
CREME BRULEE (L, G)
Lakkakastiketta ja marinoituja lakkoja
VIINIMENU – WINE MENU 32€
ALKURUOKA – STARTER
SINGING GRÜNER VELTLINER by LAURENZ V.
Austria, Camptal Dal,
100% Grüner Veltliner
Kuiva, tyylikkään hapokas, vivahteikas ja tasapainoinen viini. Maussa runsaan mehevää hedelmäisyyttä ja yrttejä.
Dry, vivid, and well-balanced wine with stylish acids. Notes of citrus, tastes of fruits and herbs.
PÄÄRUOKA – MAIN
TENUTA MARSILIANA BIRILLO COSTA TOSCANA
Italy, IGT Costa Toscana
Cabernet Sauvignon, Merlot
Luomu & Vegaaninen / Organic & Vegan
Täyteläinen, samettisen tanniininen ja hienostunut viini. Tuoksussa tummia marjoja ja nahkaisuutta, maussa mustaherukkaa, suklaata, yrttejä ja pehmeää pippurisuutta
Full-bodied, elegant wine with velvety tannins. Notes of black berries and leather, tastes of blackcurrant, chocolate, herbs, and soft pepper.
JÄLKIRUOKA – DESSERT
SCHÖNHELL RIESLING AUSLESE
100% Riesling
Germany, Rheingau
Luomuviini – Organic wine
Makea, ryhdikkään ja eloisan hapokas sekä tyylikäs jälkiruokaviini, jonka maussa voit aistia trooppisia hedelmiä sekä hunajaa. Sweet, stylish, and multidimensional dessert wine with lively acid. Taste of tropical fruits and honey.
Ryhmämenu 1 Nieriä, 80 €
PORO
Miedosti suolattua poronpaistia, marinoituja sieniä ja kaprismajoneesia
NIERIÄ
Paahdettua nieriää, kurpitsapyreetä ja beurre blanc-kastiketta
MANTELILEIVOS
Valkosuklaamoussea ja marinoituja lakkoja
Ryhmämenu 2 Poro, 87 €
KORVASIENI
Kermainen korvasienikeitto ja yrttejä
PORO
Grillattua poron ulkofileetä, selleripyreetä, paahdettuja juureksia ja riistakastiketta
CREME BRULE
Rosmariinilla maustettu creme brule ja marinoituja lakkoja
Ryhmämenu 3 Härkä, 90 €
SIIKA
Savusiikamoussea, siianmätiä, paahdettua sipulia ja tillimajoneesia
HÄRKÄ
Grillattua härän sisäfileetä, paahdettua palsternakkaa ja madeirakastiketta
SUKLAAFONDANT
Vaniljajäätelöä ja marjoja
Kaikkiin ryhmämenuihin:
Kahvi / tee pöytiin tarjoiltuna 4 € / hlö
Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.