Restaurant Hilltop dinner alacarte view

Suositusmenut ryhmille 2023

Yli 8 hengen ryhmille keittiömestarimme suosittelee seuraavia menukokonaisuuksia. Menuista tulee valita yksi menu koko seurueelle. Tilaukset ryhmille 7 vuorokautta ennen tulopäivää. Muut erikoisruokavaliot kuin laktoositon tai gluteeniton lisähintaan.

Hilltop Menu 75 €

SIIKA (L,G)
Kylmäsavustettua siikaa, siianmätiä ja piimäkastiketta

PORO (L,G)
Puuhiiligrillattua poron fileetä, juuripersiljapyreetä, endiiviä, porkkanaa ja grand veneur-kastiketta
Keittiön suosituskypsyys porolle: Medium

CREME BRULEE (L, G)
Lakkakastiketta ja marinoituja lakkoja

VIINIMENU – WINE MENU 32€

ALKURUOKA – STARTER

SINGING GRÜNER VELTLINER by LAURENZ V.

Austria, Camptal Dal,
100% Grüner Veltliner
Kuiva, tyylikkään hapokas, vivahteikas ja tasapainoinen viini. Maussa runsaan mehevää hedelmäisyyttä ja yrttejä.
Dry, vivid, and well-balanced wine with stylish acids. Notes of citrus, tastes of fruits and herbs.

PÄÄRUOKA – MAIN

TENUTA MARSILIANA BIRILLO COSTA TOSCANA
Italy, IGT Costa Toscana
Cabernet Sauvignon, Merlot
Luomu & Vegaaninen / Organic & Vegan
Täyteläinen, samettisen tanniininen ja hienostunut viini. Tuoksussa tummia marjoja ja nahkaisuutta, maussa mustaherukkaa, suklaata, yrttejä ja pehmeää pippurisuutta
Full-bodied, elegant wine with velvety tannins. Notes of black berries and leather, tastes of blackcurrant, chocolate, herbs, and soft pepper.

JÄLKIRUOKA – DESSERT

SCHÖNHELL RIESLING AUSLESE
100% Riesling
Germany, Rheingau
Luomuviini – Organic wine
Makea, ryhdikkään ja eloisan hapokas sekä tyylikäs jälkiruokaviini, jonka maussa voit aistia trooppisia hedelmiä sekä hunajaa. Sweet, stylish, and multidimensional dessert wine with lively acid. Taste of tropical fruits and honey.


Ryhmämenu 1 Nieriä, 80 €

PORO
Miedosti suolattua poronpaistia, marinoituja sieniä ja kaprismajoneesia

NIERIÄ
Paahdettua nieriää, kurpitsapyreetä ja beurre blanc-kastiketta

MANTELILEIVOS
Valkosuklaamoussea ja marinoituja lakkoja


Ryhmämenu 2 Poro, 87 €

KORVASIENI
Kermainen korvasienikeitto ja yrttejä

PORO
Grillattua poron ulkofileetä, selleripyreetä, paahdettuja juureksia ja riistakastiketta

CREME BRULE
Rosmariinilla maustettu creme brule ja marinoituja lakkoja


Ryhmämenu 3 Härkä, 90 €

SIIKA
Savusiikamoussea, siianmätiä, paahdettua sipulia ja tillimajoneesia

HÄRKÄ
Grillattua härän sisäfileetä, paahdettua palsternakkaa ja madeirakastiketta

SUKLAAFONDANT
Vaniljajäätelöä ja marjoja


Kaikkiin ryhmämenuihin:

Kahvi / tee pöytiin tarjoiltuna 4 € / hlö

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Ainutlaatuinen majoitus

Elämyksellistä majoitusta Suomen eteläisimmällä tunturilla.

Tunturin palvelut ja aktiviteetit

Tervetuloa kokemaan hotellimme ainutlaatuiset palvelut ja tunturiluonnon ihmeet.

Helppo saapua

Tunturihotelli Iso-Syöte sijaitsee Lapin etelärajoilla, Suomen eteläisimmän tunturin huipulla. Meille on helppo saapua niin autolla kuin Oulun, Kuusamon tai Rovaniemen lentokenttien kautta.

Näin pääset Oulusta Syötteelle yleisillä kulkuneuvoilla
Kuusamon ja Rovaniemen kentältä pääset Iso-Syötteelle taksilla tai vuokraamalla auton.