Tulipalo 21.12.2018

Perjantaina 21.12.2018 yöllä noin kello 00:50 työntekijämme havaitsi savun hajua ravintolatiloissamme. Hän lähti tarkistamaan tilannetta rinnepäädyssä sijaitsevasta portaikosta. Hajun lähdettä ei löytynyt alakerrasta, joten työntekijä palasi takaisin yläkertaan, jolloin hän huomasi kipinöintiä ulkona katonrajassa.

Työntekijämme soitti välittömästi hätäkeskukseen ja automaattinen palohälytyksemme laukesi samoihin aikoihin lähettäen tiedon palosta hätäkeskuksen lisäksi hotellin omistajalle sekä muutamille työntekijöille.

Työntekijämme aloitti heti puhelun päätettyään evakuoinnin lähimpänä palopaikkaa sijaitsevasta sviitistä siirtyen sen jälkeen huonesiipeen. Evakuointiavuksi saatiin rinneyhtiön työntekijöitä, jotka olivat havainneet savua ja tulen kajoa rinnettä kunnostaessaan. Samoin oma lähellä asuva työtekijämme hälytettiin avuksi evakuointiprosessiin.

Työntekijämme tarkistivat yhdessä rinneyhtiön avuntarjoajien kanssa, että jokainen hotellissa majoittunut asukas saatiin turvallisesti ulos rakennuksesta.

Tulipalo tuhosi hotellin ravintolan ja keittiön, aulan, vastaanotto- ja toimistotilat, kokoustilat, matkamuistomyymälän, Arctic Spa saunat ja altaat sekä hoitotilat ja kuntosalin kuten myös Karhunpesä-sviitin. Huonesiipi, jossa sijaitsevat hotellihuoneet, Aurora-sviitit ja Kotkanpesä-sviitti, kärsi savu- ja vesivahingoista.

Artikkeleita tulipalosta:
Kaleva
Ilta-Sanomat
Yle Uutiset
Yrittäjät

Ilta-Sanomat
Yle Uutiset
Yrittäjät

Uusi Hotelli Iso-Syöte on rakenteilla – tutustu uuteen ja upeaan hotelliimme!

Ainutlaatuinen majoitus

Elämyksellistä majoitusta Suomen eteläisimmällä tunturilla.

Safarit tunturiluonnossa

Lähde kokemaan Syötteen ainutlaatuisen tunturiluonnon ihmeet, me hoidamme järjestelyt.

Helppo saapua

Hotelli Iso-Syöte sijaitsee Lapin etelärajoilla, Suomen eteläisimmän tunturin huipulla. Meille on helppo saapua niin autolla kuin Oulun, Kuusamon tai Rovaniemen lentokenttien kautta.