Hotel Iso-Syöte reception

Vastaanottovirkailija

Hotellin vastaanotto on talon vilkas hermokeskus. Vastaanottovirkailija on asiakaspalvelun monitaituri ja yleensä ensimmäinen, jonka asiakas hotelliin saapuessaan kohtaa, joten ensivaikutelma talosta syntyy tuona tärkeänä hetkenä. Vastaanottovirkailija huolehtii asiakkaiden hyvinvoinnista sekä onnistuneesta palvelukokemuksesta. Vastaanotossa ei tule tylsää päivää ja joka päivä oppii jotain uutta.

Työtehtäviin kuuluu asiakkaiden auttaminen ja opastaminen, huonevarausten tekeminen sekä sisään- ja uloskirjaaminen. Lisäksi työtehtäviin kuuluu matkamuistomyymälän hoito, ja tarvittaessa virkailija auttaa myös kahvilan ja baarin puolella. Varsinkin talvisesongilla myymme vastaanotossa myös safareita ja retkiä. Vastaanottomme tekee myös majoitus- ja kokoustarjouksia.

Edellytämme kykyä omaksua nopeasti uusia asioita, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä iloista ja reipasta luonnetta. Kielitaitona englanti on välttämätön.

Varausjärjestelmämme on Hotellinx Cloud. Työtä tehdään kahdessa vuorossa (aamu ja ilta).

Autamme oman asunnon etsimisessä ja työnantajalla on kimppa-asuntoja väliaikaiseen asumiseen.
Palkkaus sopimuksen mukaan.

Työ alkaa elo-syyskuussa 2023.

Yhteydenotot ja hakemukset: katariina.kuukasjarvi@isosyote.fi

Ainutlaatuinen majoitus

Elämyksellistä majoitusta Suomen eteläisimmällä tunturilla.

Tunturin palvelut ja aktiviteetit

Tervetuloa kokemaan hotellimme ainutlaatuiset palvelut ja tunturiluonnon ihmeet.

Helppo saapua

Tunturihotelli Iso-Syöte sijaitsee Lapin etelärajoilla, Suomen eteläisimmän tunturin huipulla. Meille on helppo saapua niin autolla kuin Oulun, Kuusamon tai Rovaniemen lentokenttien kautta.

Näin pääset Oulusta Syötteelle yleisillä kulkuneuvoilla
Kuusamon ja Rovaniemen kentältä pääset Iso-Syötteelle taksilla tai vuokraamalla auton.