Tärkeää tietoa

Asiakkaillemme

Tärkeää tietoa asiakkaille

Tunturihotelli Iso-Syötteen uusi Ravintola Hilltop, aula- ja vastaanottotilat, matkamuistomyymälä sekä Arctic Spa -kylpylä on myös avattu hotelliasiakkaiden käyttöön.

Rakennustyö jatkuu vielä syksyn ajan, pääsääntöisesti arkipäivisin maanantaista torstaihin. Pahoittelemme rakennustyömaasta aiheutuvaa häiriötä.

Uudet Star Superior -huoneet valmistuvat lokakuun alkuun, ja Karhunpesä-sviitti ja Feeniks-sviitti jouluksi.

Suosittelemme ruokailemaan tulevia asiakkaitamme tekemään pöytävarauksen.

Saapuessanne hotelliin peskää kätenne tai käyttäkää käsidesiä, jota on saatavana sisääntulossa, vastaanotossa ja ravintolassa. Huolehtikaa myös toisista noudattamalla suositeltuja turvavälejä. Pyyhimme kaikki pinnat huolellisesti pintoja pesevällä ja desinfioivalla pesuaineella. Kosketuspintoihin kuten ovenkahvoihin kiinnitämme erityistä huomiota.

Tervetuloa tutustumaan uusiin upeisiin tiloihimme!

Toimenpiteemme asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden takaamiseksi

Käsien desinfiointiaineet ovat asiakkaiden ja työntekijöiden helposti saatavilla, ja niitä on sijoitettu avainpaikkoihin hotellin julkisiin tiloihin mm. hotellin ja ravintolan sisäänkäynneille, hotellin aulaan vastaanotto- ja ravintolatiskeille, wc -tilojen ulkopuolelle, kokoustiloihin ja hissien läheisyyteen.

Hotellissamme on mahdollisuus pestä käsiä useassa pisteessä aulan ja ravintolamme yhteydessä.

Olemme lisänneet hotellissamme siivous- ja hygieniatoimia. Yleiset tilat puhdistetaan huolellisesti. Kaikki usein kosketeltavat pinnat, esimerkiksi ovenkahvat hissinapit, vesihanat, pöytäpinnat sekä saniteettitilat puhdistetaan useamman kerran päivässä desinfioivalla puhdistusaineella.

Pidämme turvavälin muihin asiakkaisiin ja työntekijöihin 1-2 metriä ja huolehdimme sen toteutumisesta. Tämä varmistetaan myös ohjeistamalla ja ohjaamalla asiakkaitamme palvelutilanteissa. Pöytäryhmät sijoitetaan väljemmin ravintolassamme.

Hotellissamme on tarjolla buffet-aamiainen. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota aamiaistarjoiluun sekä hyvään hygieniatasoon palvelutilanteissa.

Hotellihuoneet siistitään ja kylpyhuoneet desinfioidaan huolellisesti THL:n suosituksia noudattaen. Siivouksessa kiinnitetään erityistä huomiota tiheästi kosketeltaviin pintoihin kuten kaukosäätimiin ja ovenkahvoihin sekä wc-tilojen kalusteisiin.

Safarit tunturiluonnossa

Lähde kokemaan Syötteen ainutlaatuisen tunturiluonnon ihmeet, me hoidamme järjestelyt.

Helppo saapua

Hotelli Iso-Syöte sijaitsee Lapin etelärajoilla, Suomen eteläisimmän tunturin huipulla. Meille on helppo saapua niin autolla kuin Oulun, Kuusamon tai Rovaniemen lentokenttien kautta.