Tärkeää tietoa

Tervetuloa Tunturihotelli Iso-Syötteelle!

Palvelemme ajalla 9-20.4.2021 seuraavasti:

  • Ravintola Hilltop avataan 9.4. rajoitusten päättyessä alueellamme
  • Sisäänkirjautuminen huoneisiin on klo 15-22 ja mökkeihin klo 16-22.
  • Hotellin vastaanotto on avoinna klo 22 saakka, joten mikäli saapuminen on tämän jälkeen, otathan yhteyttä vastaanottoon ennen klo 21.
  • Yöaikaan huoneisiin voi kulkea huoneavaimella katutason ovesta ja huonesiiven uloimmassa päädyssä olevista ovista. Kortinlukijat löytyvät ovien vierestä. Huollon hätäpäivystys (24h) puh. 0440-823400.
  • Uloskirjautuminen on klo 8-12. Jos haluat uloskirjautua aamulla aikaisemmin, ilmoitathan tästä vastaanottoon edellisenä iltana klo 21 mennessä.

Pysäköinti

  • Ilmainen pysäköinti hotellissa majoittuville. Pysäköintipaikalla on myös sähkötolppia, mutta sähköpaikkoja ei voi varata ennakkoon. 
  • Pysäköintipaikalla on neljä Oomin sähköauton latauspistettä. Sähköautojen latauspisteisiin ei saa pysäköidä autoa muulloin kuin latauksen ajaksi. Hotelli ei vastaa asiakkaiden väärinpysäköinnistä.
  • Kelomökkien auton lämmityspistoke on mökin terassilla ja vaatii noin 5 metrin jatkoroikan

Safarit ja retket

Tunturin Moottorikelkkasafari (ma, pe ja la klo 14.00) on varattavissa verkkokaupasta. Lue lisää järjestämistämme safareista ja varaa:

Hygienia

Saapuessanne hotelliin peskää kätenne tai käyttäkää käsidesiä, jota on saatavana sisääntulossa, vastaanotossa ja ravintolassa. Huolehtikaa myös toisista noudattamalla suositeltuja turvavälejä. Pyyhimme kaikki pinnat huolellisesti pintoja pesevällä ja desinfioivalla pesuaineella. Kosketuspintoihin kuten ovenkahvoihin kiinnitämme erityistä huomiota.

Toimenpiteemme asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden takaamiseksi

Käsien desinfiointiaineet ovat asiakkaiden ja työntekijöiden helposti saatavilla, ja niitä on sijoitettu avainpaikkoihin hotellin julkisiin tiloihin mm. hotellin ja ravintolan sisäänkäynneille, hotellin aulaan vastaanotto- ja ravintolatiskeille, wc -tilojen ulkopuolelle, kokoustiloihin ja hissien läheisyyteen.

Hotellissamme on mahdollisuus pestä käsiä useassa pisteessä aulan ja ravintolamme yhteydessä.

Olemme lisänneet hotellissamme siivous- ja hygieniatoimia. Yleiset tilat puhdistetaan huolellisesti. Kaikki usein kosketeltavat pinnat, esimerkiksi ovenkahvat hissinapit, vesihanat, pöytäpinnat sekä saniteettitilat puhdistetaan useamman kerran päivässä desinfioivalla puhdistusaineella.

Pidämme turvavälin muihin asiakkaisiin ja työntekijöihin 1-2 metriä ja huolehdimme sen toteutumisesta. Tämä varmistetaan myös ohjeistamalla ja ohjaamalla asiakkaitamme palvelutilanteissa. Pöytäryhmät sijoitetaan väljemmin ravintolassamme.

Hotellissamme on tarjolla buffet-aamiainen. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota aamiaistarjoiluun sekä hyvään hygieniatasoon palvelutilanteissa.

Hotellihuoneet siistitään ja kylpyhuoneet desinfioidaan huolellisesti THL:n suosituksia noudattaen. Siivouksessa kiinnitetään erityistä huomiota tiheästi kosketeltaviin pintoihin kuten kaukosäätimiin ja ovenkahvoihin sekä wc-tilojen kalusteisiin.

Nähdään huipulla!

Ainutlaatuinen majoitus

Elämyksellistä majoitusta Suomen eteläisimmällä tunturilla.

Tunturin palvelut ja safarit

Tervetuloa kokemaan hotellimme ainutlaatuiset palvelut ja tunturiluonnon ihmeet.

Helppo saapua

Hotelli Iso-Syöte sijaitsee Lapin etelärajoilla, Suomen eteläisimmän tunturin huipulla. Meille on helppo saapua niin autolla kuin Oulun, Kuusamon tai Rovaniemen lentokenttien kautta.

Näin pääset Oulusta Syötteelle yleisillä kulkuneuvoilla
Kuusamon ja Rovaniemen kentältä pääset Iso-Syötteelle taksilla tai vuokraamalla auton.