Tärkeää tietoa

Asiakkaillemme

Tärkeää tietoa asiakkaille

Tervetuloa Tunturihotelli Iso-Syötteelle!

Sisäänkirjautuminen huoneisiin on klo 14-22 ja mökkeihin klo 16-22. Uloskirjautuminen on klo 8-12.

Suosittelemme ruokailemaan tulevia asiakkaitamme tekemään pöytävarauksen. Varsinkin viikonloppuiltaisin ravintola on ajoittain täynnä. Rauhallisinta ravintolassa on A la Carten avautuessa klo 16.

Saapuessanne hotelliin peskää kätenne tai käyttäkää käsidesiä, jota on saatavana sisääntulossa, vastaanotossa ja ravintolassa. Huolehtikaa myös toisista noudattamalla suositeltuja turvavälejä. Pyyhimme kaikki pinnat huolellisesti pintoja pesevällä ja desinfioivalla pesuaineella. Kosketuspintoihin kuten ovenkahvoihin kiinnitämme erityistä huomiota.

Tervetuloa tutustumaan uusiin upeisiin tiloihimme!

Toimenpiteemme asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden takaamiseksi

Käsien desinfiointiaineet ovat asiakkaiden ja työntekijöiden helposti saatavilla, ja niitä on sijoitettu avainpaikkoihin hotellin julkisiin tiloihin mm. hotellin ja ravintolan sisäänkäynneille, hotellin aulaan vastaanotto- ja ravintolatiskeille, wc -tilojen ulkopuolelle, kokoustiloihin ja hissien läheisyyteen.

Hotellissamme on mahdollisuus pestä käsiä useassa pisteessä aulan ja ravintolamme yhteydessä.

Olemme lisänneet hotellissamme siivous- ja hygieniatoimia. Yleiset tilat puhdistetaan huolellisesti. Kaikki usein kosketeltavat pinnat, esimerkiksi ovenkahvat hissinapit, vesihanat, pöytäpinnat sekä saniteettitilat puhdistetaan useamman kerran päivässä desinfioivalla puhdistusaineella.

Pidämme turvavälin muihin asiakkaisiin ja työntekijöihin 1-2 metriä ja huolehdimme sen toteutumisesta. Tämä varmistetaan myös ohjeistamalla ja ohjaamalla asiakkaitamme palvelutilanteissa. Pöytäryhmät sijoitetaan väljemmin ravintolassamme.

Hotellissamme on tarjolla buffet-aamiainen. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota aamiaistarjoiluun sekä hyvään hygieniatasoon palvelutilanteissa.

Hotellihuoneet siistitään ja kylpyhuoneet desinfioidaan huolellisesti THL:n suosituksia noudattaen. Siivouksessa kiinnitetään erityistä huomiota tiheästi kosketeltaviin pintoihin kuten kaukosäätimiin ja ovenkahvoihin sekä wc-tilojen kalusteisiin.

Ainutlaatuinen majoitus

Elämyksellistä majoitusta Suomen eteläisimmällä tunturilla.

Tunturin palvelut ja safarit

Tervetuloa kokemaan hotellimme ainutlaatuiset palvelut ja tunturiluonnon ihmeet.

Helppo saapua

Hotelli Iso-Syöte sijaitsee Lapin etelärajoilla, Suomen eteläisimmän tunturin huipulla. Meille on helppo saapua niin autolla kuin Oulun, Kuusamon tai Rovaniemen lentokenttien kautta.