Erikoishoidot

FYSIOTERAPEUTIN VASTAANOTTO
Fysioterapeutin vastaanotolla tehdään alkuhaastattelu ja fysioterapeuttinen tutkimus. Käynti sis. terapeuttisia menetelmiä asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan (terapeuttinen harjoittelu, manuaalinen käsittely, nivelten mobilisointi, akupunktiohoidot) sekä tarpeen mukaan kotiharjoitusohjeiden läpikäymisen.

45 min 70 €
60 min 80 €

AKUPUNKTIO 45 min 60 €
Akupunktiohoidot valitaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Akupunktiohoidon kohteena ovat yleensä tuki- ja liikuntaelimistön kivut, kuten niska- ja hartia- ja selkäkivut tai nivelkivut. Myös migreenin ja ääreishermoperäisten kipujen hoidossa akupunktiosta voi olla hyötyä. Neulan aiheuttama ärsytys kiihdyttää elimistön omien kipulääkkeiden, endorfiinien, vapautumista. Ne lievittävät hetkeksi kipuja, rentouttavat oloa ja unen laatu voi parantua. Käyntiin sisältyy lyhyt alkuhaastattelu ja hoitoaika 30 min..

ÄÄNIMALJAHOITO 45 min 75 €
Tiibetiläinen äänimaljahoito ja kehon ja mielen kokonaisvaltainen syvärentoutusmenetelmä. Hoidon vaikutus perustuu äänimaljojen ääniaaltoihin ja värinään. Äänimaljan ääni resonoi kehon soluissa, jotka ovat suurimmaksi osaksi vettä. Hoitoa voidaan käyttää hieronnan tai fysioterapian yhteydessä.

Arctic Day Spa

Tarjoamme erilaisia kasvo -ja vartalohoitoja, rentouttavia SPA- elämyshoitoja sekä hierontoja.

Helppo saapua

Tunturihotelli Iso-Syöte sijaitsee Lapin etelärajoilla, Suomen eteläisimmän tunturin huipulla. Meille on helppo saapua niin autolla kuin Oulun, Kuusamon tai Rovaniemen lentokenttien kautta.

Näin pääset Oulusta Syötteelle yleisillä kulkuneuvoilla
Kuusamon ja Rovaniemen kentältä pääset Iso-Syötteelle taksilla tai vuokraamalla auton.