Arctic Spa turvehoito

Turvehoidot

Mustan kullan syleilyssä,

sammalpeitteen alla, pysähdyn.

Kosketus tuhansien vuosien takaa,

suopursun tuoksua, voimaa luonnosta.

Turvetta jota on käytetty menestyksellä mm. lihassärkyjen, nivelvaivojen, reumaattisten kipujen, turvotuksen sekä vaihdevuosivaivojen hoitoon. Turve tehostaa aineenvaihduntaa ja turpeessa olevat bioaktiiviset aineet hoitavat ihoa. Akuuteissa tulehduksissa ja urheiluvammojen hoidossa käytetään kylmää turvetta, joka rauhoittaa tulehdusta ja nopeuttaa urheiluvammojen paranemista.

Black gold feel the peat 

60 min, 90 € , kahdelle 170 €

Selän alueelle levitetään 40-asteiseksi lämmitetty turve, joka peitetään kelmulla.  Kelmun päälle laitetaan turpeella täytetyt lämpöpakkaukset, jotka antavat todella mukavan lämmön ja selkä hautuu ja turpeen bioaktiiviset ainesosat imeytyvät tehokkaasti. Sillä aikaa, kun turve on selässä, hierotaan pää ja kädet. Lopuksi hierotaan selkä.

Black gold touch

45 min, 70 €, kahdelle 130 €

Turvehoito parantaa jalkojen verenkiertoa ja kylmänkestävyyttä! Jalkateriin laitetaan hoitoturvepussit. Turve sivellään polvien yläpuolelle ja suojataan kelmulla, jonka päälle laitetaan lämpöpakkaukset ja annetaan vaikuttaa, jonka aikana hierotaan kädet. Lopuksi hierotaan jalkaterät ja pohkeet. 

Black gold moment

30 min, 50 €, kahdelle 90 €

Jalkateriin/käsiin laitetaan hoitoturvepussit ja lämpöpakkaukset, annetaan vaikuttaa 20 min, jonka aikana hierotaan pää.

Black gold special, 90 min, 130 €

Haudehoito on räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaiseksi kokonaisuudeksi koko keholle.

Arctic Spa Wellness

Arctic Spa Wellnessiltä hoitavat, huoltavat ja hemmottelevat hoidot sekä kehon ja mielen yhdistävät ohjatut pienryhmätunnit Wellness Studiolla ja Arctic Span altailla.

Helppo saapua

Hotelli Iso-Syöte sijaitsee Lapin etelärajoilla, Suomen eteläisimmän tunturin huipulla. Meille on helppo saapua niin autolla kuin Oulun, Kuusamon tai Rovaniemen lentokenttien kautta.

Näin pääset Oulusta Syötteelle yleisillä kulkuneuvoilla
Kuusamon ja Rovaniemen kentältä pääset Iso-Syötteelle taksilla tai vuokraamalla auton.