Arctic Spa turvehoito

Turvehoidot

Mustan kullan syleilyssä,

sammalpeitteen alla, pysähdyn.

Kosketus tuhansien vuosien takaa,

suopursun tuoksua, voimaa luonnosta.

Turvetta jota on käytetty menestyksellä mm. lihassärkyjen, nivelvaivojen, reumaattisten kipujen, turvotuksen sekä vaihdevuosivaivojen hoitoon. Turve tehostaa aineenvaihduntaa ja turpeessa olevat bioaktiiviset aineet hoitavat ihoa. Akuuteissa tulehduksissa ja urheiluvammojen hoidossa käytetään kylmää turvetta, joka rauhoittaa tulehdusta ja nopeuttaa urheiluvammojen paranemista.

Black gold feel the peat (60 min) 95 € 

S

Selälle levitetään 40-asteinen hoitoturve, jonka jälkeen selkä peitetään kelmulla ja lämpöhauteilla. Haudehoidon aikana 

lämpö hellii selkää, rentouttaa ja turpeen bioaktiiviset ainesosat imeytyvät tehokkaasti, samalla tehdään kevyt hieronta käsille. Turpeen poiston jälkeen myös selkä hierotaan kevyesti ja hoito lopetetaan rentouttavaan päähierontaan.

Black gold touch (45 min) 70 €

Turvehoito jaloille parantaa jalkojen verenkiertoa ja kylmänkestävyyttä. Jalkateriin laitetaan hoitoturvepussit ja turvetta sivellään polviin saakka, suojataan kelmulla ja kääritään lämpöhauteisiin. Haudehoidon aikana hierotaan kevyesti kädet. Turpeen poiston jälkeen tehdään vielä kevyt hieronta jalkaterille sekä pohkeille.

Black gold moment (30 min) 50 €

Jalkateriin/käsiin laitetaan hoitoturvepussit ja lämpöpakkaukset, annetaan vaikuttaa 20 min, jonka aikana hierotaan pJalkateriin/käsiin laitetaan hoitoturvepussit sekä lämpöhauteet. Haudehoidon vaikuttaessa tehdään rentouttava päähieronta.

Black gold special (90 min) 130 €

Haudehoito on räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaiseksi kokonaisuudeksi koko keholle.

Turvehoidot kahdelle

  • Black gold feel the peat for two 60 min 170 €
  • Black gold touch for two 45 min 130 €
  • Black gold moment for two 30 min 90 €

(Huomaathan, että parihoidoissa hieronnan osuus on lyhyempi verrattuna yksilöhoitoon.)

Arctic Spa Wellness

Arctic Spa Wellnessiltä hoitavat, huoltavat ja hemmottelevat hoidot sekä kehon ja mielen yhdistävät ohjatut pienryhmätunnit Wellness Studiolla ja Arctic Span altailla.

Helppo saapua

Tunturihotelli Iso-Syöte sijaitsee Lapin etelärajoilla, Suomen eteläisimmän tunturin huipulla. Meille on helppo saapua niin autolla kuin Oulun, Kuusamon tai Rovaniemen lentokenttien kautta.

Näin pääset Oulusta Syötteelle yleisillä kulkuneuvoilla
Kuusamon ja Rovaniemen kentältä pääset Iso-Syötteelle taksilla tai vuokraamalla auton.